Portretfotografie Schoorl – Loveshoot in de duinen

Portretfotografie Schoorl - Foto van de loveshoot in de duinen bij Schoorl

Portretfotografie Schoorl – Loveshoot in de duinen

Half oktober sprak ik met Irene en Chester bij de Schoorlse Duinen af, voor een loveshoot in de duinen. Zij gaan in 2015 trouwen, en ook de bruiloft mag ik voor hen gaan fotograferen. Super tof!

Het weekend van de loveshoot was een prachtig weekend wat het weer betreft, en ook op de zondag waarop we in Schoorl hadden afgesproken was het weer geweldig. We ontmoetten elkaar bij het bezoekerscentrum, en wandelden gezellig kletsend het gebied in.

We begonnen met fotograferen in het bos, maar kwamen al snel op een prachtige open zandvlakte uit, waar we ook een heel stel foto’s hebben geschoten. Een aantal van de bomen was al prachtig in herfstkleuren gehuld, en ook daar hebben we dankbaar gebruik van gemaakt natuurlijk :-) Nadat we klaar waren op het open stuk, wandelden we weer verder door het bos, hier en daar stoppend om foto’s te maken. We eindigden onze ronde vlakbij het bezoekerscentrum, op een stukje waar wat heide groeide. Het was weliswaar niet meer in bloei, maar zag er toch nog prachtig uit!

Tussendoor kletsten we over van alles en nog wat, maar natuurlijk ook over de bruiloft en de voorbereidingen ervan. Ik heb er nu al zin in!
Hoe vinden jullie de foto’s geworden?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Loveshoot Schoorl?

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je misschien ook zo’n toffe loveshoot in de duinen voor jou en je partner boeken? Bekijk dan mijn Portfolio Loveshoots, of check de Informatiepagina voor loveshoots!

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu