Preview: Portretfotografie Scheveningen – Loveshoot op het strand

Loveshoot Sanne en Harm-1Afgelopen zondag was ik in Scheveningen, voor een loveshoot voor naamgenote Sanne en haar vriend Harm. De eerste date van Sanne en Harm vond plaats in Scheveningen, onder andere bij de Pier, en daarom leek het Sanne wel leuk om de loveshoot ook daar te doen. Superleuk!

We spraken af bij de ingang van de Pier, en omdat het op dat moment droog was (het had de uren ervoor steeds kleine beetjes geregend), liepen we eerst het strand op om bij de branding foto’s te maken. Omdat de zon al redelijk laag stond toen we startten met de shoot hadden we een mooie subtiele lucht op de achtergrond, met prachtige pasteltinten erin van de laagstaande zon en de wolken. Nadat we bij de branding wat toffe platen hadden gemaakt, wandelden we richting de Pier, om eronder bij de pilaren en ernaast in het zand nog wat foto’s te maken voordat we het strand af gingen en de Pier in. We eindigden de shoot op de trappen bij het Kurhaus, waar we behalve nog een paar romantische foto’s van Sanne en Harm samen, ook nog even nieuwe social media profielfoto’s voor hen beiden schoten :-)

Ik vond het een erg gezellige fotoshoot, en ik hoop dat Sanne en Harm een leuke dag gehad hebben, en dat ze deze eerste foto’s mooi zullen vinden!

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je misschien ook zo’n toffe loveshoot voor jou en je partner boeken? Bekijk dan mijn Portfolio Portretfotografie, of check de Informatiepagina voor portretfotografie!

Anne Bekhuis18 juni - 16:18

Leukkk

Peter Jan Bekhuis18 juni - 16:23

Geinig zeg, helemaal alleen op het strand!!

Corrieke Bekhuis Niemeijer18 juni - 16:49

Mooie foto’s van 2 mooie mensen!

Samanthaburgerdiega Burger18 juni - 17:31

echt super moooiiii

Wendy Liesandt18 juni - 18:54

Wat super lief zeg! Leuk trouwens, een shoot op de plek van jullie eerste date!

Harm Bekhuis18 juni - 21:00

Jah was ckr leuk

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu