Preview: Portretfotografie Scheveningen – Loveshoot op het strand

Loveshoot Katrina en Yoeri-37Vorige week donderdag was ik in Scheveningen, voor een romantische loveshoot voor Katrina en haar man Yoeri, die in Scheveningen waren om het eerste jubileum van hun huwelijk te vieren. Katrina boekte een loveshoot op het strand en in de duinen bij mij, en we spraken bij het hotel waar ze verbleven af. Nadat we kennis gemaakt hadden wandelden we gezellig kletsend het strand op, om bij de branding te beginnen met fotograferen.

Na ook wat foto’s in het zand gemaakt te hebben, en bij de Pier, liepen we de duinen in, om ook daar nog wat foto’s te maken. Dit ontzettend leuke stel had het overduidelijk enorm naar hun zin met elkaar, en al die liefde en dat plezier zie je geweldig terug in de foto’s. Zo gaaf om te zien, en om vast te mogen leggen!

Ik vond het wederom een ontzettend leuke shoot, en ik hoop dat Katrina en Yoeri er van genoten hebben, en dat ze deze eerste foto’s mooi zullen vinden natuurlijk! Hoe vinden jullie ze geworden?

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je misschien ook zo’n toffe loveshoot voor jou en je partner boeken? Bekijk dan mijn Portfolio Portretfotografie, of check de Informatiepagina voor portretfotografie!

Mirjam Romijn15 juli - 16:20

Wat heerlijk om te zien, dit mooi stel op deze mooie foto’s. Heerlijk hoor, die zomersfeer op je foto’s. En dat prachtige Kurhaus op de achtergrond is ook prachtig natuurlijk… Ik vind deze eerste foto’s ontzettend mooi en ik weet zeker dat zij dat ook zullen vinden…

Mirjam15 juli - 18:30

Hey meisje,
Wat een prachtig sfeertje weer zo op het strand en in de duinen… En het mooie Kurhaus op de achtergrond doet het ook heel goed. Je hebt gelijk hoor, de liefde en het plezier straalt van hen af. Het kan niet missen of dit stel is heel blij met deze eerste foto’s…
Ik blijf het hoor… Trots!
Liefs van mij,
XXX

Atie Bemer15 juli - 20:22

wat zijn het weer een prachtige foto’s!!! hele mooie reportage….

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu