Portretfotografie Scheveningen – Gezinsfotoshoot op het strand

Portretfotografie Scheveningen - Foto van de fotoshoot op het strand van ScheveningenEind augustus sprak ik met Darinka en haar broer en zus, en de twee partners van de beide dames, af op het strand van Scheveningen, voor een gezellige gezinsfotoshoot. Ze hadden de fotoshoot geboekt zodat ze enkele van de gemaakte foto’s cadeau kunnen doen aan hun ouders, wat een leuk cadeautje!
We begonnen de fotoshoot onder de Pier, en maakten eerst een aantal foto’s met de stoere pilaren en de ruige zee op de achtergrond. Omdat de zon inmiddels was begonnen te zakken, werden we getrakteerd op een prachtige lucht, en daarom verplaatsten we ons hierna naar de branding, om ook nog een aantal foto’s met die prachtige lucht op de achtergrond te maken. Hierna wandelden we richting het duin, om ook daar nog wat foto’s te maken. Uiteraard maakten we tijdens de shoot zowel foto’s van de hele groep samen, als van iedereen individueel, maar ook van de verschillende onderlinge combinaties schoten we wat toffe platen.
Ik vond het super om deze fotoshoot voor dit leuke groepje mensen te hebben mogen verzorgen, en ik hoop dat zij de foto’s mooi zullen vinden!

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Gezinsfotoshoot Scheveningen?

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je misschien ook zo’n toffe fotoshoot voor jou en je gezin boeken? Bekijk dan mijn Portfolio Portretfotografie, of check de Informatiepagina voor portretfotoshoots!

Mirjam Romijn17 oktober - 14:08

Mooie shoot, van heel mooie mensen… Leuk ook al dat wit en denim…

Mirjam17 oktober - 16:10

Hey meisje,
Wat blijft het strand en de zee toch trekken, het levert telkens weer een heel mooie achtergrond… En zo met het wit en denim een prachtig geheel… En leuk ook die, toch wel wat industriële, onderkant van de pier erbij…
Heel mooie shoot geworden zo…
Trots!
Liefs van mij,
XXX

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu