Portretfotografie ‘s-Graveland – Loveshoot bij Schaep en Burgh

Loveshoot 's-Graveland - Foto van de fotoshoot bij Schaep en Burgh

Portretfotografie ‘s-Graveland – Loveshoot bij buitenplaats Schaep en Burgh

Eind november sprak ik met Suzanne en haar vriend af bij de mooie buitenplaats Schaep en Burgh, in ‘s-Graveland, voor een romantische loveshoot. Ze hadden de shoot geboekt om te vieren dat ze een jaar samen waren, lief!

We wandelden gezamenlijk het landgoed op, op zoek naar toffe plekken om foto’s te maken. We hoefden niet ver te zoeken, want het is een prachtig gebied en we hadden dan ook binnen een paar minuten al een eerste plekje gevonden :-) Zeker met al die prachtige herfstkleuren was het een waar genoegen om daar aan het werk te zijn, en de sfeer zat er gelukkig ook al snel goed in. We kletsten tussendoor over van alles en nog wat, en hadden ook de grootste lol. En volgens mij zie je dat prima terug in de foto’s!

We wandelden een rondje over de prachtige brede lanen, en door het bos met de wat smallere paadjes, en stopten hier en daar om foto’s te maken. Suzanne, die vaker hier gewandeld had, wist een gave omgevallen boom te vinden waar we ook nog wat foto’s konden maken. De wortels van deze boom waaierden alle kanten op, en dat gaf inderdaad een toffe achtergrond!

Ik vond het super om deze loveshoot te hebben mogen verzorgen voor dit erg gezellige koppel, en ik hoop dat ze net zo blij zullen zijn met de foto’s als ikzelf!

Hoe vinden jullie de foto’s geworden?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Loveshoot ‘s-Graveland?

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je misschien ook zo’n toffe shoot voor jou en je partner boeken? Bekijk dan mijn Portfolio Loveshoots, of check de Informatiepagina voor meer informatie en tarieven!

 

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu