Portretfotografie Rotterdam – Loveshoot bij het Arboretum

Portretfotografie Rotterdam - Foto van de loveshoot bij het arboretum

Portretfotografie Rotterdam – Loveshoot bij het arboretum

Half september sprak ik met Tagea en Folinho af bij de Erasmus Universiteit in Rotterdam, voor een romantische loveshoot bij het arboretum en rond de universiteit. Zij zijn in oktober getrouwd, en ook de bruiloft heb ik voor hen mogen fotograferen (blogje volgt!). Tijdens de loveshoot wilden ze graag foto’s maken bij het Trompenburg Arboretum, maar ook bij de universiteit zelf. Ze hebben elkaar daar tijdens hun studie ontmoet, en dan is het natuurlijk wel heel erg gaaf om daar een paar foto’s voor de loveshoot te schieten!

Folinho had zelfs geregeld dat we in één van de gebouwen op het balkon mochten beginnen met fotograferen, waardoor we een mooi uitzicht over de stad hadden. Hierna wandelden we naar een ander mooi plekje bij de universiteit, om ook daar nog wat foto’s te schieten, voordat we naar het arboretum vertrokken voor de rest van de loveshoot. Tussendoor kletsten we gezellig over de voorbereidingen voor de bruiloft, die een paar weken na de loveshoot zou plaatsvinden. De sfeer zat er goed in, en we hebben tussendoor heerlijk gelachen!

Ik vond het super om deze loveshoot te hebben mogen schieten voor dit erg gezellige koppel, en ik hoop dat zij de foto’s mooi vinden!

Hoe vinden jullie ze geworden?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Loveshoot Rotterdam of Loveshoot bij het Arboretum?

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je misschien ook zo’n toffe loveshoot voor jou en je partner boeken? Bekijk dan mijn Portfolio Loveshoots, of check de Informatiepagina voor loveshoots!

Mirjam Romijn20 november - 16:17

Heel mooie shoot, en heel leuk dat jullie op dat balkon mochten beginnen. Mooi uitzicht zo…

Mirjam20 november - 17:18

Hey meisje,
Een heel mooie shoot is dit geworden. Super uitzicht over de stand vanaf grote hoogte zo op dat balkon. Dat is wel heel bijzonder… en de foto’s tussen het groen zijn ook super. Hoe leuk kan een lief rood jurkje dan zijn… Prachtig.
Trots en dat blijf ik…
Liefs van mij,
XXX

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu