Portretfotografie Rotterdam – Loveshoot aan het water

Portretfotografie Rotterdam - Foto van de loveshoot aan het water bij de Kralingse Plas

Portretfotografie Rotterdam – Loveshoot aan het water bij de Kralingse Plas

Eind december sprak ik met Annefloor en Elwin, die in mei gaan trouwen en wiens bruidsreportage ik ook mag gaan verzorgen, af bij de Kralingse Plas voor een romantische loveshoot aan het water. We spraken af voor de deur van restaurant de Tuin (grappig detail: toen ik in 2011 als professioneel fotograaf mijn bedrijf begon, was dit één van de eerste locaties waar ik een bruiloft schoot dat jaar), en wandelden gezamenlijk verder langs het water.

We stopten hier en daar om foto’s te maken, en kletsten ondertussen gezellig over de bruiloft. Ze wilden heel graag wat foto’s maken voor de save the date kaarten, en hadden daarom krijtbordjes meegenomen waar ze wat leuke teksten en de datum voor de bruiloft op hadden geschreven. We vonden halverwege de wandeling een lading omgezaagde bomen, en besloten dat die het ideale decor vormden om deze foto’s bij te maken. Stiekem vind ik ze heel erg tof geworden :-)

Een andere wens van het aanstaande bruidspaar was een foto met de skyline van Rotterdam op de achtergrond. Ook dat kan geregeld worden natuurlijk! We zochten een toffe steiger op waar Annefloor en Elwin op gingen staan, en maakten daar wat foto’s. Uiteraard wandelden we ook nog even wat verder het bos in, om ook daar nog wat foto’s te maken. Op die manier eindigden we met een heerlijk afwisselende serie foto’s, waar ik zelf erg happy mee ben. Ik heb nu al zin in de bruiloft, die wordt vast net zo leuk!

Hoe vinden jullie de foto’s van deze loveshoot aan het water geworden?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Loveshoot Rotterdam of Loveshoot aan het water?

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je misschien ook zo’n toffe loveshoot voor jou en je partner boeken? Bekijk dan mijn Portfolio Loveshoots, of check de Informatiepagina voor loveshoots!

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu