Portretfotografie Overveen – Loveshoot bij Landgoed Elswout

Portretfotografie Overveen - Foto van de loveshoot bij Landgoed ElswoutAfgelopen zondagochtend was ik samen met Marjolein en Danny bij Landgoed Elswout in Overveen, voor een loveshoot. Marjolein en Danny gaan in augustus trouwen, en ook de bruiloft mag ik gaan fotograferen voor hen!

We wandelden gezellig kletsend het landgoed over, hier en daar stoppend om foto’s te maken. Het landgoed is prachtig, en het naastgelegen bos ook, dus we konden alle kanten uit om een toffe serie foto’s te schieten. En zoals gezegd kletsten we tussendoor over van alles en nog wat, waaronder uiteraard over de bruiloft ;-)

Ik vond deze loveshoot hartstikke gezellig, en ik heb nu al zin in de bruiloft van dit ontzettend leuke en lieve koppel! Marjolein en Danny, ik hoop dat jullie deze eerste foto’s mooi zullen vinden, en tot augustus!

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Loveshoot Overveen?

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je misschien ook zo’n toffe loveshoot voor jou en je partner boeken? Bekijk dan mijn Portfolio Loveshoots, of check de Informatiepagina voor loveshoots!

Mirjam Romijn6 mei - 15:14

Heerlijke romantische shoot op een fantastische locatie…

Mirjam6 mei - 17:13

Hey meisje,
Wat een heerlijke shoot heb je weer geleverd. De locatie is dan ook wel heel erg mooi… Heerlijk zo’n veld vol met gele bloemetjes…
Trots!!
Liefs van mij,
XXX

Marjolein Meegdes7 mei - 09:01

Wow, het zijn echt hele mooie foto’s geworden. Vooral die in het bloemenveld is prachtig! Ik kan niet wachten op de rest van de foto’s.

Ria - moeder van de bruid7 mei - 20:55

Een Loveshoot!! Wat ’n leuk gebaar van je Sanne.
De foto’s zijn prachtig en heel romantisch. Een belofte voor hun grote dag op 23 augustus.

Sanne9 mei - 22:38

Hallo Ria,
Bedankt voor de ontzettend leuke complimenten, en tot 23 augustus! Ik heb er zin in :-)
Groetjes,
Sanne

Helena Kats10 mei - 07:36

mooi!!

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu