Portretfotografie Overveen – Loveshoot bij Landgoed Elswout

Portretfotografie Overveen - Foto van de loveshoot voor Thea en Wilfred bij Landgoed ElswoutAfgelopen dinsdag was ik bij het prachtige Landgoed Elswout in Overveen, om een loveshoot te schieten voor mijn tante en oom, Thea en Wilfred. Net zoals de loveshoot die ik eerder dit jaar schoot voor mijn andere oom en tante, was ook deze weer heel erg bijzonder om te doen!

We spraken af op het parkeerterrein bij het landgoed, en wandelden gezellig kletsend het terrein op. Ze hadden tijdens hun bruiloft ook foto’s gemaakt bij deze locatie, en het leek hen daarom erg leuk om ook nu weer daar naartoe te gaan. Goed plan natuurlijk! Ik ben er zelf pas twee keer geweest, en hoewel ik al aardig wat mooie plekjes had weten te vinden tijdens die eerdere shoots, wisten Thea en Wilfred nog net een paar extra plekken waar ik nog niet eerder was geweest, zoals een enorm schattig klein huisje met een hele berg bloemen ervoor, en een supergave trap met stenen boogjes en tunneltjes erbij. Gecombineerd met het bloemenveld en het bos waar we ook nog foto’s hebben gemaakt, konden we zo een enorm veelzijdige serie foto’s maken, en uiteraard heb ik die gave Beloved technieken weer toegepast tijdens deze shoot. En natuurlijk hadden we tussendoor de grootste lol, en was het supergezellig!

Ik vond het geweldig om deze shoot te hebben mogen doen, en ik hoop dat Thea en Wilfred het net zo leuk vonden als ik! En dat ze deze eerste foto’s mooi zullen vinden natuurlijk :-)

Hoe vinden jullie de eerste foto’s geworden?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Loveshoot Overveen?

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je misschien ook zo’n toffe loveshoot voor jou en je partner boeken? Bekijk dan mijn Portfolio Loveshoots, of check de Informatiepagina voor loveshoots!

Mirjam Romijn6 juni - 08:04

Wat mooi zeg… ik krijg bijna een brok in mijn keel als ik mijn eigen zus en haar man op deze mooie foto’s zie… Prachtig!

Wilfred en Thea6 juni - 14:02

Hoi Sanne,
De foto’s zijn echt heel mooi geworden en we vonden het ook heel erg leuk afgelopen dinsdagavond.
Groetjes, Wilfred en Thea

Riet Romijn13 juni - 08:39

Lieve Sanne, wat een mooie serie foto`s heb je gemaakt. Wat is het een mooi stel hé, ik kreeg tranen in mijn ogen dat ik dit mag zien en mee mag maken van mijn jongste dochter met haar man. Heel hartelijk bedankt dat je dit hebt gedaan en het ons laat zien. Lieve groetjes, opa en oma.

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu