Preview: Portretfotografie Noordwijk – Loveshoot op het strand

Loveshoot Judith en Thijs-1Vorige week zondag sprak ik met Thijs en zijn vriendin Judith af voor een romantische loveshoot op het strand. Thijs had de shoot een poosje geleden bij mij geboekt, als verrassing voor de verjaardag van Judith, en vorige week was het zover!

We spraken af bij de Vuurtoren van Noordwijk, en wandelden gezellig kletsend het strand op. Er stond een fiks windje, maar stiekem voegde dat ook wel weer wat toe aan de foto’s :-) De zee zag er in elk geval lekker ruig uit! We maakten eerst wat foto’s bij de branding, en wandelden daarna terug richting de duinrand, om daar nog wat foto’s in het zand te kunnen maken. Inmiddels liet de zon zich ook zo af en toe eventjes zien, en gelukkig was het niet koud. Nadat we klaar waren op het strand, wandelden we langs de duinen terug naar de boulevard, ondertussen hier en daar stoppend om foto’s te kunnen maken.

Ik vond het een hele gezellige en leuke shoot, en ik hoop dat Judith en Thijs van hun tripje Noordwijk genoten hebben!

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je misschien ook zo’n toffe loveshoot voor jou en je partner boeken? Bekijk dan mijn Portfolio Portretfotografie, of check de Informatiepagina voor portretfotografie!

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu