Preview: Portretfotografie Noordwijk – Loveshoot op het strand voor Melissa en Rick

Loveshoot strand Noordwijk - Melissa en Rick-2Vorige week woensdag sprak ik met Melissa en haar vriend Rick af in Noordwijk, voor een gezellige loveshoot op het strand. Melissa had de shoot cadeau gekregen van Rick, en nam een poosje geleden contact met mij op om een afspraak te maken voor de shoot.

We spraken af bij de Vuurtoren, en wandelden daar vandaan gezellig kletsend het strand op. We begonnen met fotograferen bij de branding, en uiteraard kon ik het niet laten om de beloved-technieken weer toe te passen. Die zorgen altijd voor zulke toffe foto’s!

We maakten uiteraard niet alleen foto’s bij de branding, maar ook wat dichter bij de duinen, op de paden langs de duinen, en op de boulevard. Noordwijk is een heerlijke locatie voor fotoshoots, en ik kom er dan ook graag! Ik vond ook dit weer een ontzettend gezellige shoot, en ik hoop dat Melissa en Rick dat ook vonden! Bedankt dat ik deze loveshoot voor jullie mocht verzorgen! :-)

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je misschien ook zo’n toffe loveshoot voor jou en je partner boeken? Bekijk dan mijn Portfolio Portretfotografie, of check de Informatiepagina voor portretfotografie!

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu