Preview: Portretfotografie Noordwijk – Loveshoot op het strand

Loveshoot strand Noordwijk-7Gisterochtend was ik in een nogal regenachtig Noordwijk, voor een gezellige loveshoot voor Joyce en haar vriend Joey. Zij zijn een paar dagen met vakantie aan de kust van ons mooie landje, en wilden graag een loveshoot doen op het strand. En ik mocht dit leuke stel dus fotograferen, hartstikke tof!

We spraken lekker vroeg op de ochtend af, en dankzij het slechte weer was het strand vrijwel verlaten. Gelukkig hadden we precies tijdens de fotoshoot een iets betere periode, en hoewel het bewolkt was, bleef het gelukkig vrijwel de hele shoot droog!

We zijn lekker rustig begonnen met fotograferen op het strand, met een paar mooie foto’s van hen samen en ieder individueel. Vervolgens zijn we richting de branding verhuisd, waar we de altijd mooie wandelfoto’s gemaakt hebben, en wat leuke fun-foto’s van onder andere hun voeten naast elkaar, en eentje van een hart met hun initialen in het zand, getekend door Joyce. Aan het begin van het strand vonden we een mooie verweerde tak, waar ik Joyce en Joey op heb laten zitten voor een erg gave foto met de Noordzee en het strand op de achtergrond.

Hierna begon het toch een klein beetje te druppelen, en zijn we de boulevard opgelopen. Bij de vuurtoren vonden we een leuk muurtje met daarachter wat graffiti op een andere muur. Ik besloot hen knus samen te laten zitten op het voorste muurtje, zodat de graffiti op de achtergrond de foto een wat stoerder tintje mee zou geven. Een leuke afwisseling op de foto’s die we al op het strand hadden gemaakt!

Ik vond het een ontzettend leuke shoot, en ben zelf erg tevreden over het resultaat. Joyce en Joey, bedankt dat ik deze loveshoot voor jullie mocht verzorgen, ik hoop dat jullie deze eerste foto’s mooi zullen vinden!

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk? Bekijk dan mijn Portfolio Portretfotografie, of check de Informatiepagina voor portretfotografie!

Daniella van Bulck-huisman8 augustus - 08:33

Echt mooie fotos ben benieuwd naar de rest

Annemarie Bennis-Lovink8 augustus - 08:54

Heel gaaf! Vooral die foto met de graffiti, leuke sfeer zo!

Mirjam Romijn8 augustus - 10:34

O Sanne wat mooi weer, zo op een bewolkt strand is toch weer wat anders, maar zeker niet minder mooi… Die tak heb je toch zeker wel mee naar huis genomen hè? Zo gaaf.
Je kunt zien dat dit jonge stel heel erg verliefd is, ze stralen gewoon. De foto’s zijn stuk voor stuk super leuk, maar de foto op de tak heeft mijn voorkeur. Al is de grafiti ook super natuurlijk… Kortom een heel mooie shoot, waar Joyce en Joey vast heel erg blij mee zullen zijn.

Tilly Ammerlaan8 augustus - 11:00

Wat zijn ze weer mooi, heel stoere en romantische foto’s.

Sanne Van de Berg8 augustus - 12:04

Dank je wel! :-)

Sanne Van de Berg8 augustus - 12:04

Tnx An!

Sanne Van de Berg8 augustus - 12:05

Dank je wel Tilly!

Sanne Van de Berg8 augustus - 12:06

Dank je wel mam! Die tak paste helaas niet in de auto ;-)

Mirjam8 augustus - 12:36

Hoi meisje,
Wat een super mooie shoot is dit geworden. Jammer dat de zon er niet bij was, maar zo heb je ook heel erg mooi licht. De voeten naast elkaar is heel mooi, de wandelfoto is prachtig, je kunt zo leuk haar voetafdrukken nog in het natte zand zien…, maar de foto op de tak vind ik echt super mooi.
Nou, ik hoef het niet meer te zeggen hè? Dan maar fluisterend: T..
Liefs van mij,
XXX

Theo Huisman8 augustus - 16:43

super mooi joyce en joey

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu