Portretfotografie Noordwijk – Loveshoot op het strand

Portretfotografie Noordwijk - Foto van de loveshoot op het strand en in de duinen

Portretfotografie Noordwijk – Loveshoot op het strand

In augustus sprak ik met dit erg leuke koppel af op de boulevard van Noordwijk, bij de Vuurtoren, voor een romantische loveshoot op het strand en in de duinen.

Zoals gezegd ontmoetten we elkaar bij de vuurtoren, en wandelden we vervolgens het strand op. De voorspellingen waren tot op het moment van de shoot goed geweest, maar tijdens de loveshoot zelf stak er een pittig windje op, en kwam er een dreigende lucht vanuit zee aangedreven. Halverwege de shoot moesten we dus ook schuilen in één van de beach clubs, want het kwam plotseling met bakken uit de lucht ;-) Die dramatische luchten zorgden wel voor een gave achtergrond voor de foto’s, dus dat was weer een leuke bonus!

Nadat we klaar waren met fotograferen op het strand, wandelden we nog even de duinen in om ook daar nog wat foto’s te maken. Ondertussen kletsten we gezellig, en heerste er een heerlijk relaxed sfeertje. En volgens mij zie je dat prima terug op de foto’s!

Ik vond het erg leuk om met deze twee gezellige mensen kennis te hebben mogen maken, en ik hoop dat zij de foto’s mooi vinden.

Hoe vinden jullie ze geworden?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Loveshoot Noordwijk?

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je misschien ook zo’n toffe loveshoot op het strand voor jou en je partner boeken? Bekijk dan mijn Portfolio Loveshoots, of check de Informatiepagina voor loveshoots!

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu