Preview: Portretfotografie Noordwijk – Loveshoot bij Langevelderslag voor Marin en Mark

Loveshoot Marin en Mark-28Afgelopen maandag sprak ik met Marin en Mark, die volgend jaar gaan trouwen en wiens bruiloft ik ook mag fotograferen, af bij de duinen bij Langeveld en Langevelderslag af voor een romantische loveshoot.

We begonnen de shoot bij een prachtig stukje bosrijk duin, waar het op dat moment lekker rustig was, en we heerlijk ontspannen konden beginnen met fotograferen. Tussendoor kletsten we gezellig over van alles en nog wat, en was het hartstikke gezellig. Dat beloofd veel goeds voor de grote dag zelf, volgend jaar april! :-)

Nadat we een rondje gewandeld hadden door de duinen, gingen we ook nog even het strand op, om ook daar nog wat foto’s te maken. Marin en Mark waren een eind komen rijden voor de loveshoot, en wilden graag foto’s maken op het strand. Gelukkig hadden we heerlijk weer, en konden we een stel toffe foto’s schieten bij de branding. Tegen het einde van de shoot begon het dicht te trekken, en alsof het zo had moeten zijn, begon het te druppelen toen ik in mijn auto onderweg terug naar de studio zat. Wat een geluk!

Ik vond het een ontzettend leuke shoot op een prachtige plaats en met superleuke mensen, en ik hoop dat Marin en Mark het ook leuk vonden. Ik heb nu al zin in de bruiloft!

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je misschien ook zo’n toffe loveshoot voor jou en je partner boeken? Bekijk dan mijn Portfolio Portretfotografie, of check de Informatiepagina voor portretfotografie!

Mirjam Romijn23 oktober - 17:16

Prachtige loveshoot in de duinen en aan het strand. Wat een mooi sfeertje…

Mirjam23 oktober - 19:18

Hey meisje,
Wat een heerlijke shoot heb je weer gemaakt. En zo herkenbaar, deze locatie… De beginnende herfstkleuren die je al ziet. Heel erg mooi! En dan op het strand, o wat een heerlijk sfeertje zo bij elkaar…
Het kan niet anders, of zij vinden deze eerste foto’s prachtig.
Trots… dat ben ik!
Liefs van mij,
XXX

Sanne24 oktober - 21:49

Tnx mam! :-)

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu