Portretfotografie Noordwijk – Loveshoot in de duinen

Portretfotografie Noordwijk - Foto van de loveshoot in de duinenPortretfotografie Noordwijk – Loveshoot in de duinen

Half juni schoot ik een toffe loveshoot in de duinen bij Noordwijk voor dit erg lieve koppel. Zij gingen enkele dagen na de loveshoot al trouwen, en ook de bruiloft heb ik voor hen mogen fotograferen! Omdat zij beiden veel in het buitenland vertoeven voor hun werk, had ik hen voorafgaand aan de loveshoot enkel via Skype gesproken. We hadden in de studio afgesproken op de avond van de loveshoot, zodat we eerst nog even de bruiloft konden doorspreken onder het genot van een kopje koffie, voordat we naar het dichtbij gelegen stuk duin bij het zweefvliegveld reden, voor de fotoshoot.

Ik kom graag in dit erg mooie gebied, zowel voor loveshoots als voor vele andere soorten shoots, omdat het er zo heerlijk veelzijdig en mooi is. In ieder jaargetijde kun je hier wel toffe platen schieten, maar stiekem is de zomer toch wel één van mijn favorieten. Het riet en het gras staan heerlijk hoog, en de herten laten zich ook heel goed zien. Sterker nog, we konden geen bocht om lopen of we stuitten weer op een groepje herten, zo leuk om te zien! Uiteraard kon ik het niet laten om ook even snel een foto van hen te schieten ;-)

Tussen het maken van de foto’s door kletsten we over van alles, en hadden we enorme lol. Ik denk dat dat plezier prima zichtbaar is in de foto’s, vinden jullie ook niet? Ik vond het in elk geval super om deze loveshoot in de duinen voor dit erg gezellige koppel te hebben mogen schieten, en ik zal binnenkort wat foto’s delen van de bruiloft!

Hoe vinden jullie de foto’s geworden?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Portretfotografie Noordwijk of Loveshoot in de duinen?

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je misschien ook zo’n toffe loveshoot voor jou en je partner boeken? Bekijk dan mijn Portfolio Loveshoots, of check de Informatiepagina voor loveshoots!

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu