Portretfotografie Noordwijk – Loveshoot in de duinen van Langevelderslag

Portretfotografie Noordwijk - Foto van de loveshoot in de duinen bij LangevelderslagHalf augustus sprak ik met Sandra en Martien af bij het prachtige stukje duin bij het zweefvliegveld van Langeveld, voor een romantische loveshoot. Sandra en Martien zijn eind augustus getrouwd, en ook hun bruiloft heb ik voor hen mogen fotograferen (blogje volgt nog!).
We wandelden gezellig kletsend het duingebied in, en bespraken tussen het maken van de foto’s door nog even rustig de details van de bruiloft. We zochten een aantal mooie plekjes op om foto’s te maken, maar werden tussendoor jammergenoeg een paar keer overvallen door een flinke regenbui! Gelukkig konden we schuilen onder de bomen, en daarbij gaf ons dit mooi nog wat extra momenten om de bruiloft te bespreken, dus uiteindelijk viel het gelukkig allemaal wel mee ;-)
Ik ben zelf helemaal happy met de gemaakte foto’s, en ik hoop dat Sandra en Martien er net zo blij mee zijn!

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Loveshoot Noordwijk?

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je misschien ook zo’n toffe loveshoot voor jou en je partner boeken? Bekijk dan mijn Portfolio Loveshoots, of check de Informatiepagina voor loveshoots!

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu