Preview: Portretfotografie Monster – Loveshoot op het strand

Loveshoot strand Monster - Tabitha en Tim-88Afgelopen zaterdag was ik in Monster, voor een romantische loveshoot voor Tabitha en Tim, die in augustus gaan trouwen, en wiens bruiloft ik ook mag fotograferen. We spraken tegen het einde van de ochtend af op het parkeerterrein bij het strand, en op dat moment begon het al lekker warm te worden. En dat mag natuurlijk ook weleens een keertje, na het voorjaar dat we gehad hebben! We wandelden gezellig kletsend over het strand richting één van de kleine piertjes die daar de zee in lopen, en begonnen daar met fotograferen. En uiteraard paste ik mijn favoriete Beloved-technieken ook weer toe :-)

Vervolgens wandelden we wat meer richting de duinrand, om daar in het zand nog wat foto’s te maken, voordat we het strand verlieten om nog wat foto’s te maken bij de prachtige massa klaprozen die net aan de andere kant van het duin groeiden, en bij de leuke fietsenrekken bij het parkeerterrein. Naar mijn mening hebben we zo een toffe en veelzijdige serie foto’s gemaakt, en ik ben zelf erg tevreden met het resultaat! En natuurlijk hoop ik dat Tabitha en Tim er ook zo over zullen denken! Tot over een paar weken op de bruiloft!

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je misschien ook zo’n toffe loveshoot voor jou en je partner boeken? Bekijk dan mijn Portfolio Portretfotografie, of check de Informatiepagina voor portretfotografie!

Mirjam Romijn10 juli - 11:53

Wat een heerlijke shoot om te zien… Wat een bof met dat mooie zomerse weer afgelopen zaterdag. Het ziet er allemaal zo prachtig uit nu… De foto van de klaprozen vind ik echt super mooi. Dit stel zal straks een prachtig bruidspaar gaan vormen. Ik kijk al naar de reportage van die dag uit…

Mirjam10 juli - 13:55

Hey meisje,
Wat heb jij dit weer mooi gedaan. Prachtige foto’s van een prachtig stel. Mooie locatie ook, zo aan het water. En in het zand is natuurlijk ook altijd heerlijk. De foto van de klaprozen vind ik echt prachtig mooi… Leuk dat die er zo tussenzit…
Ik ga er vanuit dat Tabitha en Tim heel blij zullen zijn met deze foto’s en dat ze vol vertrouwen alles aan jou overlaten op hun grote dag in augustus…
Ik blijf trots!!
Liefs van mijn,
XXX

Tabitha10 juli - 22:50

Hoi Sanne, inmiddels weer hersteld van de griep? De foto’s zijn erg mooi geworden! Super dat jij onze fotograaf bent op onze trouwdag dat worden erg mooie foto’s!
Groetjes,
Tabitha

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu