Portretfotografie Lijnden – Loveshoot in een kas

Portretfotografie Lijnden - Foto van de loveshoot in een kasIn juli sprak ik met Nayaline en Roy af bij het bedrijf van Roy’s grootouders, om bij hen in de kas een romantische loveshoot te schieten. Ik was nog niet eerder in een kas geweest om foto’s te maken, maar wat was dat tof! De industriële looks van de kas zelf, gecombineerd met het verliefde koppel en de prachtige bloemen in de kas, zorgde voor een heel bijzondere sfeer in de foto’s. Supergaaf! Dit wil ik best wel nog een keertje doen, haha!

Nadat we eerst een kop koffie hadden gedronken bij Roy’s grootouders binnen, gingen we de kas in om foto’s te maken. Nayaline en Roy gaan in september trouwen, en ook de bruiloft zal ik mogen gaan fotograferen. Tijdens de loveshoot konden we tussen het maken van de foto’s door dus lekker kletsen over de voorbereidingen voor de bruiloft, waar ze op dat moment druk mee bezig waren. De sfeer zat er al gauw goed in, en we konden al snel een toffe serie foto’s schieten.

Ik heb nu al zin in de bruiloft!

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Loveshoot Lijnden?

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je misschien ook zo’n toffe loveshoot voor jou en je partner boeken? Bekijk dan mijn Portfolio Loveshoots, of check de Informatiepagina voor loveshoots!

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu