Preview: Portretfotografie Leiderdorp – Loveshoot bij de Houtkamp

Portretfotografie Leiderdorp - Foto van de loveshoot voor Kristel en MartinAfgelopen donderdag sprak ik met Kristel en Martin, die in oktober gaan trouwen en wiens bruiloft ik ga fotograferen, af bij park De Houtkamp in Leiderdorp, voor een romantische loveshoot. Ik was nog niet eerder in dit erg leuke park geweest, en werd blij verrast door hoe leuk het er is! Top uitgekozen door dit leuke koppel dus :-)

We hadden gelukkig een heerlijk nazomerweertje en konden lekker zonder jas aan de slag met foto’s maken. We zochten een aantal toffe plekjes op in het park om te gebruiken als achtergrond, en kletsten tussendoor gezellig over de bruiloft, die ook al heel snel is, ze trouwen op 11 oktober al! De sfeer zat er goed in, en dat zie je volgens mij goed terug op de foto’s, waar ik zelf overigens erg happy mee ben. En natuurlijk hoop ik dat Kristel en Martin er net zo happy mee zullen zijn!

Hoe vinden jullie deze eerste foto’s geworden?

Ik heb zin in de bruiloft!

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je misschien ook zo’n toffe loveshoot voor jou en je partner boeken? Bekijk dan mijn Portfolio Portretfotografie, of check de Informatiepagina voor portretfotografie!

Mirjam Romijn30 september - 15:41

Wat een mooi stel! Zij zullen straks op 11 oktober een prachtig bruidspaar vormen… De locatie voor deze shoot is ook prachtig.

Mirjam30 september - 17:42

Hey meisje,
Wat zal dit stel straks, op 11 oktober een ontzettend mooi bruidspaar vormen. Ik ben nu al heel benieuwd naar de reportage van hun bruiloft. Maar dit is ook weer heel mooi gedaan. Ik ben elke keer weer onder de indruk hoor…
En trots, niet te vergeten…
Liefs van mij,
XXX

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu