Preview: Portretfotografie Leiden – Loveshoot voor Gemma en Nick

Loveshoot Gemma en Nick-14Afgelopen zondag mocht ik niet één, maar twee loveshoots schieten! Eind van de middag sprak ik met Gemma en Nick, die in mei gaan trouwen, af voor een loveshoot in de binnenstad van Leiden.

We spraken af bij het stadhuis, en wandelden, na daar een paar foto’s gemaakt te hebben op de trappen, richting de Burcht. We hadden alles mee, het zonnetje was komen kijken, we hadden een geweldig temperatuurtje, en het was hartstikke gezellig! Super dus! We maakten een serie romantische foto’s bij de Burcht, en natuurlijk kon ik het niet laten om weer wat Beloved toe te passen tijdens deze shoot ;-) Toen we bij de Burcht klaar waren, wandelden we verder richting de Hooglandse kerk, en de daarbij geleden Hooglandse Kerkgracht, om ook daar foto’s te maken. We eindigden onze wandeling in de Moriaansteeg, één van mijn favoriete steegjes om foto’s te maken in de binnenstad.

Ik vond ook deze loveshoot weer ontzettend leuk om te doen, en ik hoop dat Gemma en Nick dat ook vonden! En dat ze deze eerste foto’s mooi zullen vinden natuurlijk :-)

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je misschien ook zo’n toffe loveshoot voor jou en je partner boeken? Bekijk dan mijn Portfolio Portretfotografie, of check de Informatiepagina voor portretfotografie!

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu