Preview: Portretfotografie Leiden – Loveshoot in Park Cronesteyn

Loveshoot Polderpark Cronesteyn Leiden-8Gisterochtend was ik in Polderpark Cronesteyn in Leiden, voor een gezellige loveshoot voor Shyna en haar vriend Antoine. Shyna mailde mij vorige week, dat ze als verrassing voor de verjaardag van Antoine graag een loveshoot wilde boeken. Hartstikke tof natuurlijk, en gisterochtend spraken we af voor de shoot.

We ontmoetten elkaar op het parkeerterrein van de volkstuinvereniging, en wandelden gezellig kletsend samen het park in. Al snel hadden we een paar mooie plekjes gevonden, en konden we aan de slag met foto’s maken. De liefde tussen deze twee ontzettend leuke en mooie mensen spat er vanaf, dus het was niet moeilijk om een stel superromantische foto’s te schieten :-)

Ondanks het feit dat we ons toch echt midden in de herfst bevinden, was het heerlijk weer, en hadden we er zelfs gedurende de hele shoot een heerlijk warm zonnetje bij. Daardoor voelde het eerder aan als september dan november, maar we hebben toch ook nog wat mooi gekleurde bomen gevonden om toch nog ‘bewijs’ te hebben dat het toch echt een herfst loveshoot was!

De romantische foto’s van hen beiden hebben we afgewisseld met wat foto’s van ieder individueel, en wat heerlijk ontspannen wandelfoto’s, en tegen het einde van ons rondje wandelen door het park hadden we een supergave serie foto’s gemaakt, waar ik zelf erg tevreden over ben!

Shyna en Antoine, ik hoop dat jullie deze eerste foto’s mooi zullen vinden!

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je misschien ook zo’n toffe herfst fotoshoot boeken? Bekijk dan mijn Portfolio Portretfotografie, of check de Informatiepagina voor portretfotografie!

Mirjam Romijn9 november - 12:42

Hoi meisje, wat heb je dit weer mooi op de gevoelige plaat gezet. Ik vind het weer een superromantische shoot. Wat een mooi stel vormen zij samen en ze stralen samen… Polderpark Cronesteyn blijft een super mooie lokatie voor jouw foto´s…

Mirjam9 november - 13:44

Hey meisje,
Je hebt weer prachtig werk geleverd hoor, twee stralende verliefde mensen op een super romantische lokatie, Polderpark Cronesteyn. Geweldig resultaat leverde dit op. Geluk dat het mooi weer was, want dit lukt natuurlijk niet zo mooi als het regent… Prachtig licht ook… Ik vind het weer o zo mooi… En blijf… Trots op je.
Liefs van mij,
XXX

Sanne Van de Berg9 november - 21:40

Dank je wel mam :-)

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu