Portretfotografie Leiden – Loveshoot in de stad

Portretfotografie Leiden - foto van de loveshoot in de stad voor N&KPortretfotografie Leiden – Loveshoot in de stad

Begin juni sprak ik met dit lieve koppel, die in september gaan trouwen en wiens bruiloft ik ook mag gaan fotograferen, af in Leiden voor een loveshoot in de stad. We ontmoetten elkaar bij de Kaasmarkt, en wandelden gezamenlijk richting de Hooglandse kerk en de Burcht. Onderweg stopten we hier en daar om foto’s te maken, en natuurlijk kletsten we gezellig over de voorbereidingen voor de bruiloft. Omdat zij in het noorden van het land wonen, hadden we elkaar voor de loveshoot alleen nog maar via Skype gesproken, en het was ontzettend leuk om hen nu eindelijk in het echt te ontmoeten. De klik die er tijdens het Skypegesprek al was bleek helemaal te kloppen, en deze loveshoot was dan ook ontzettend gezellig!

Zoals gezegd wandelden we via de Hooglandse Kerkgracht richting de Burcht, en ook daar maakten we een aantal toffe foto’s, voordat we weer verder wandelden, richting de Pieterskerk. Het grote voordeel van de Leidse binnenstad is dat veel mooie plekjes op een steenworp afstand van elkaar liggen, dus je kunt alle kanten uit om lekker veel variatie in de foto’s te krijgen qua achtergrond. Bij de Kloksteeg maakten we bovenstaande foto, één van mijn favorieten van de shoot. Het plezier straalt er zo heerlijk vanaf, vind ik :-)

Ik vond het geweldig om deze loveshoot in de stad te hebben mogen schieten voor dit lieve koppel, en ik heb nu al zin in de bruiloft!

Hoe vinden jullie de foto’s geworden?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Portretfotografie Leiden of Loveshoot in de stad?

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je misschien ook zo’n toffe loveshoot voor jou en je partner boeken? Bekijk dan mijn Portfolio Loveshoots, of check de Informatiepagina voor loveshoots!

Karin Smits4 juli - 13:05

wauw wat gaaf!!!!!!!11

emmy4 juli - 14:54

het zijn geweldige foto’s maar ben ook bevoorrecht met zo’n geweldig stel als dochter en schoonzoon!

Sanne4 juli - 16:25

Hallo Emmy,

Bedankt voor de lieve complimenten over de foto’s, en het is inderdaad een stel om trots op te zijn :-) Tot in september!

Groetjes,
Sanne

Mirjam Romijn5 juli - 18:23

Mooie shoot hoor, super leuke locatie natuurlijk en prachtig stel… kon dus niet missen…

Mirjam5 juli - 20:25

Hey meisje,
Wat heb je ook dit koppel weer prachtig neergezet. Super mooie foto’s van een heel mooi stelletje… Lekker sfeertje, mooie locatie, wat wil een mens nog meer…
Trots!!
Liefs van mij,
XXX

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu