Preview: Portretfotografie Leiden – Loveshoot in de binnenstad met Maaike en Wouter

Loveshoot Maaike en Wouter-7Afgelopen zaterdag ging ik de binnenstad van Leiden in met Maaike en Wouter, voor een romantische loveshoot voor hen samen. Maaike en Wouter trouwen in augustus, en ook hun bruiloft mag ik fotograferen!

We spraken af bij de Morspoort, en liepen, na daar een aantal toffe foto’s te hebben geschoten, verder de binnenstad in, richting Rapenburg en het gebied rond de Pieterskerk. Tijdens het wandelen kletsten we gezellig over van alles en nog wat (en natuurlijk ook over de bruiloft!), en tussendoor stopten we steeds bij gave plekjes om foto’s te maken. Ik was een poosje geleden toevallig langs het Gerecht gekomen, en wilde daar sindsdien erg graag een keertje foto’s maken, dus daar liepen we natuurlijk ook even heen.

Maaike kwam met het geweldige idee om een hofje op te zoeken voor een paar foto’s, dus ook dat hebben we gedaan, en wat een toffe foto’s leverde dat op! Ze zijn zo ontzettend leuk, sommige van die hofjes, en enorm fotogeniek ook nog eens! Combineer dat met een tof verliefd stel, en het eindresultaat mag er zijn ;-)

Ik vond het een ontzettend gezellige shoot, ondanks de kou, en ik hoop dat Maaike en Wouter de shoot ook leuk vonden (wat een bikkels, die twee!), en dat zij deze eerste foto’s net zo leuk zullen vinden als ik!

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je misschien ook zo’n toffe loveshoot voor jou en je partner boeken? Bekijk dan mijn Portfolio Portretfotografie, of check de Informatiepagina voor portretfotografie!

Maaike van den Berg2 april - 17:26

Wat een mooie foto’s van ons! Dank je :)

Eveline van der Elst-Bukman2 april - 18:03

Maaike van den Berg, wat staan jullie er mooi op!

Sanne Van de Berg2 april - 18:14

Yay! Super dat jullie ze mooi vinden! :-)

Yvonne Friggen2 april - 18:27

Super mooi (stel)!!

Inge van Berkel2 april - 18:40

Wauw @[100002885985083:2048:Maaike van den Berg] wat een super mooie foto’s!! Dat beloofd wat voor je trouwdag!!! Dikke zoen

Laura Kusters2 april - 19:58

prachtige foto’s @[100002885985083:2048:Maaike], je ziet er erg gelukkig uit :)

Susanne Mus-Sinnema3 april - 08:35

Erg mooi, wat stralen ze en wat heb jij het goed vast kunnen leggen.

Suzanne van der Burg3 april - 13:39

superleuk zeg!

Sanne Van de Berg3 april - 19:26

Tnx Susanne! :-)

Maaike van der Heyden4 april - 09:39

dat belooft een mooie reportage te worden in augustus. alleen wat warmer worden!!!

Sanne Van de Berg4 april - 11:48

Dank je wel! En inderdaad, de temperatuur mag wel wat omhoog tegen die tijd! :-)

Tessa Best7 april - 21:01

Hey Maaike, leuk dat je ook Sanne als fotograaf hebt, wij ook! voor ons is het al bijna zover, nog 2,5 week…. Veel succes met de voorbereidingen! x tessa

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu