Portretfotografie Leiden – Loveshoot in de binnenstad

Portretfotografie Leiden - Foto van de loveshoot in de binnenstad van LeidenAfgelopen zondag sprak ik met Jennifer en Niels, die in mei gaan trouwen en wiens bruiloft ik ook mag gaan fotograferen, af in de Leidse binnenstad voor een romantische loveshoot.

Onderweg naar het centrum kwam de regen nog met bakken uit de lucht, dus besloten we eerst gezellig wat te gaan drinken. Op die manier konden we ook mooi nog even ontspannen kletsen over de bruiloft, win-win situatie dus! Gelukkig werd het al snel weer helemaal droog, en konden we naar buiten om toffe plekken op te gaan zoeken voor de loveshoot.

We startten in de buurt van de Pieterskerk, bij het Jean Pesijnhofje en de Kloksteeg. Ik blijf het daar prachtig vinden! Helaas was de magnolia boom in het hofje alweer bijna helemaal uitgebloeid (zo bizar, ik heb er vorig jaar mei nog met een volle boom staan fotograferen, maffe winter en voorjaar dit jaar), maar dat mocht de pret niet drukken natuurlijk :-)

Jennifer en Niels zijn een ontzettend lief en leuk koppel, en het fotograferen ging heerlijk relaxed. Volgens mij had iedereen het bere naar zijn of haar zin, en dat is natuurlijk altijd geweldig! Nadat we klaar waren in de buurt van de Pieterskerk, wandelden we naar de Hooglandse Kerk, om daar bij de Hooglandse Kerkgracht ook nog een aantal foto’s te schieten. De bomen daar waren ook al prachtig groen, en het was er heerlijk fotograferen.

Ik vond het geweldig om deze loveshoot voor dit ontzettend gezellige stel te mogen schieten, en ik heb nu al zin in de bruiloft! Jennifer en Niels, ik hoop dat jullie deze eerste foto’s mooi zullen vinden, en ik zie jullie eind mei!

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Loveshoot Leiden?

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je misschien ook zo’n toffe loveshoot voor jou en je partner boeken? Bekijk dan mijn Portfolio Loveshoots, of check de Informatiepagina voor loveshoots!

Mirjam9 april - 08:16

Hey meisje,
Wat heb je weer een mooie loveshoot gemaakt. Prachtige foto’s en de lentesfeer kun je goed proeven. Dat beloooft ook een heel mooie bruiloftsreportage te worden…
Ik ben en blijf trots!
Liefs van mij,
XXX

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu