Preview: Portretfotografie Kijkduin – Loveshoot op het strand voor Florence en Mark

Loveshoot Florence en Mark-2Afgelopen zondag, op een behoorlijk koude (en witte!) Eerste Paasdag, sprak ik met Florence en Mark af op het strand van Kijkduin voor een romantische loveshoot. Florence en Mark gaan in mei trouwen, en ik mag ook de bruiloft voor hen fotograferen!

We begonnen de shoot op het strand, bij de branding, en schoten daar een serie mooie foto’s voordat we terugliepen en na een korte tussenstop bij de trappen naar het uitkijkje wandelden om ook daar wat foto’s te maken. De sfeer zat er ondertussen goed in, en behalve het feit dat we prachtige foto’s maakten van dit ontzettend leuke stel was het ook nog eens hartstikke gezellig!

Na afloop van de shoot wandelden we een stukje de boulevard op, om bij een van de gezellige restaurantjes die daar zitten op te warmen met een lekkere kop koffie of, in mijn geval, een kop thee. Toevallig was het tentje waar we zaten ook nog eens de locatie van de eerste date van Florence en Mark, dus uiteraard moest ook daar nog even een foto gemaakt worden :-)

Ik vond het wederom een ontzettend leuke fotoshoot, en ook nog eens hartstikke gezellig! Florence en Mark, ik hoop dat jullie deze eerste foto’s mooi zullen vinden! Tot over een maandje, op jullie bruiloft! ;-)

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je misschien ook zo’n toffe loveshoot voor jou en je partner boeken? Bekijk dan mijn Portfolio Portretfotografie, of check de Informatiepagina voor portretfotografie!

Ferry3 april - 22:24

Hele mooie foto’s van onze dochter en aanstaande schoonzoon.

Sanne4 april - 07:13

Hallo Ferry,

Dank u wel!
Tot volgende maand denk ik dan, tijdens de bruiloft! :-)

Groetjes,
Sanne

Anneke4 april - 08:56

Ik sluit me volledig aan bij de woorden van mijn man!
Schitterende foto’s van onze dochter en a.s. schoonzoon Mark!
Dat geeft veel vertrouwen voor de trouwfoto’s! :-)

Hartelijke groet,
Anneke

Sanne4 april - 09:00

Hallo Anneke,

Bedankt voor de ontzettend leuke complimenten!
Tot volgende maand!

Groetjes,
Sanne

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu