Portretfotografie Katwijk – Loveshoot in het Panbos voor Denise en Mike

Loveshoot Panbos Katwijk - Denise en Mike-11Laatst sprak ik met Denise en haar vriend Mike af voor een romantische loveshoot in het Panbos in Katwijk. Denise had vorig jaar een cadeaubon besteld voor een loveshoot, en die aan Mike cadeau gedaan. Hartstikke leuk natuurlijk, en nu was het eindelijk zover: de shoot!

Zoals gezegd spraken we af bij het Panbos, op het parkeerterrein. We liepen gezellig kletsend het bos in, ondertussen steeds stoppend bij leuke plekjes voor een stel foto’s. Ondertussen heb ik ook weer die supergave Beloved-technieken die ik heb geleerd bij de cursus die ik de laatste weken gevolgd heb toegepast, en wederom kreeg ik daardoor ontzettend mooie, pure foto’s met heerlijk veel van die echte emoties! Yay! :-)

We hadden bij dit alles ook nog eens enorm geluk met het weer, het zonnetje scheen en het was werkelijk prachtig, dus Denise en Mike konden prima zonder jas op de foto zonder dat ze het enorm koud kregen, en omdat we lekker vroeg hadden afgesproken was het absoluut niet druk in het bos. Behalve het feit dat we een serie prachtige foto’s hebben gemaakt van dit ontzettend leuke koppel, was het ook nog eens hartstikke gezellig, dus ik ben helemaal happy! Ik hoop dat Denise en Mike dat ook zullen zijn :-)

Hoe vinden jullie deze eerste foto’s?

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je misschien ook zo’n toffe loveshoot voor jou en je partner boeken? Bekijk dan mijn Portfolio Portretfotografie, of check de Informatiepagina voor portretfotografie!

Mirjam Romijn7 maart - 14:45

Wat een prachtige shoot meisje. Zo heerlijk ontspannen en spontaan. Het is je wederom gelukt om een flink aantal heel mooie plaatjes neer te zetten en niet alleen door de Beloved-technieken hoor… Fantastisch…

Denise en Mike7 maart - 15:21

De foto’s zijn super, nogmaals dankjewel!

Mirjam7 maart - 15:47

Hey meisje,
Wat is dit ook weer een prachtige shoot geworden. Zo heerlijk spontaan en ontspannen. En wat een gelukje dat het juist nu een paar heerlijke lentedagen waren… Dat werkt ook mee natuurlijk.
Je technieken zorgen voor mooie momenten, maar het ligt echt niet alleen aan die technieken hoor, zeker ook aan jouw kunsten…
Ik ben zo trots…!
Liefs van mij,
XXX

Sanne Van de Berg8 maart - 08:38

Dank je wel mam! :-)

Sanne8 maart - 09:39

Hoi Denise en Mike,
Super dat jullie ze mooi vinden, heel erg graag gedaan!
Ik vond het hartstikke gezellig :-)
Groetjes,
Sanne

Jennefer Hessels10 maart - 08:50

Mooi Sanne!! Heel mooi!!

Sanne Van de Berg10 maart - 12:21

Dank je wel Jennefer :-)

Portretfotografie Katwijk - Familie Fotoshoot in het Panbos19 augustus - 17:27

[…] Afgelopen woensdag was ik niet één, maar tweemaal in het mooie Panbos in Katwijk. ‘s Avonds sprak ik er af met Michael en zijn familie, voor een gezellige familie fotoshoot. Michael had ik al eens eerder gefotografeerd, ook in het Panbos, tijdens een romantische loveshoot voor hem en zijn vriendin Denise (het blogje met een aantal van de foto’s van deze shoot vind je hier). […]

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu