Preview: Portretfotografie Katwijk – Loveshoot in het Panbos voor Tessa en Arjan

Loveshoot Panbos Katwijk - Tessa en Arjan-53Gisteren was ik in het Panbos in Katwijk, voor een romantische loveshoot voor Tessa en Arjan, die eind april gaan trouwen en wiens bruiloft ik ook ga fotograferen. We spraken op het parkeerterrein bij het Panbos af, en liepen gezellig kletsend het bos in.

Eind november volgde ik een Beloved-fotografie workshop bij collega CityBird Florence, en inmiddels ben ik druk bezig met een uitgebreide online cursus voor deze techniek. Ik ben nog steeds even enthousiast over Beloved als in november, en kon dus niet wachten om de geleerde technieken in de praktijk toe te passen! Tessa en Arjan wilden hier gelukkig wel aan meewerken, en zo werden zij het eerste stel dat ik gedurende de gehele shoot op deze manier gefotografeerd heb. Terwijl zij bezig waren met de invites die ik ze gegeven had (meer info hierover vind je in het blogje over de workshop), fotografeerde ik hen, en dit zorgde voor heerlijk ongedwongen, pure foto’s waar ik zelf onwijs blij mee ben! Je ziet de blijdschap en de verliefdheid duidelijk op de gezichten van Tessa en Arjan, en dat vind ik zo ontzettend gaaf om vast te leggen!

We zijn tijdens de loveshoot lekker rustig een rondje door het bos gewandeld, regelmatig stoppend om foto’s te maken bij een mooie stukje van het bos, en ondertussen gezellig kletsend over van alles. Ik vond het een geweldige shoot, en ben zelf helemaal enthousiast over het resultaat! Ik hoop dat Tessa en Arjan dat ook zullen zijn!

Hoe vinden jullie de foto’s geworden?

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je misschien ook zo’n toffe loveshoot voor jou en je partner boeken? Bekijk dan mijn Portfolio Portretfotografie, of check de Informatiepagina voor portretfotografie!

Jose Dexel Kulker11 februari - 18:11

Mooi, nu wachten op de bruidsfoto’s van dit mooie paar!!

Sanne Van de Berg12 februari - 15:47

Dank je wel! En inderdaad, ik heb zin in de bruiloft! :-)

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu