Preview: Portretfotografie Katwijk – Loveshoot in het Panbos

Loveshoot Panbos Katwijk - Kirsten en Bas-17Gistermiddag sprak ik met Kirsten en haar vriend Bas af bij het Panbos in Katwijk, voor een romantische loveshoot. Ik had tijdens een eerdere fotoshoot al kennis mogen maken met dit gezellige koppel, en vond het dan ook super dat ze wederom bij mij kwamen toen ze besloten een loveshoot voor hen samen te boeken.

We wandelden het bos in, onderweg naar de toffe plekjes die ik inmiddels wel weet te vinden in dit mooie bos ;-) En ook bij Kirsten en Bas paste ik weer die leuke Beloved technieken toe, om die prachtige verliefde blikken en heerlijk vrolijke lachjes tevoorschijn te helpen toveren. Niet dat het echt helemaal nodig was, want deze twee zijn zo ontzettend leuk samen dat je ze kunt blijven fotograferen! Ik ben zelf dan ook helemaal happy met de eerste foto’s van deze loveshoot, en ik hoop dat Kirsten en Bas dat ook zullen zijn!

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je misschien ook zo’n toffe loveshoot voor jou en je partner boeken? Bekijk dan mijn Portfolio Portretfotografie, of check de Informatiepagina voor portretfotografie!

Kirsten Kraan26 september - 19:14

wooohhhhh….. sanne dit heb je echt heel mooi gedaan!!! :) ben hier zo ontzettend blij mee!!

Mirjam Romijn27 september - 14:56

Heel erg mooi gedaan. Wat is dat toch een mooi bos! Heel fijn licht had je ook, dat geeft echt een heerlijke sfeer. Wat een mooie shoot weer… Die foto van de silhouetten met de bladeren er in verwerkt vind ik super…

Mirjam27 september - 17:01

Hey meisje,
Wat is dit ook weer mooi zeg! Het diffuse licht in dat mooie bos komt heel goed tot zijn recht. Een heel mooi stel op heel mooie foto’s, dat is wat ik zie… Echt prachtig gedaan weer.
Ik ben zo trots op je…
Liefs van mij,
XXX

Gerrit Kraan28 september - 22:21

Klasse foto’s! Zal ze gauw aan Omi laten zien.

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu