Preview: Portretfotografie Katwijk – Loveshoot in het Panbos

Portretfotografie Katwijk - Loveshoot in het Panbos-9Afgelopen dinsdag was ik in het altijd mooie Panbos in Katwijk, voor een romantische loveshoot voor Denise en Hans. Hans had de fotoshoot vorig jaar al in de vorm van een cadeaubon cadeau gedaan aan Denise, maar door het aanhoudende slechte weer de afgelopen maanden was het er nog niet van gekomen om de shoot ook daadwerkelijk plaats te laten vinden. Tot vorige week! :-)

We spraken af bij de ingang van het bos, en wandelden van daaruit het bos in, ondertussen alle toffe plekken om foto’s te maken opzoekend. Het Panbos is een heerlijk veelzijdige locatie, dus aan die toffe plekken was er gelukkig geen gebrek! En omdat we ’s avonds afgesproken hadden, konden we ook nog eens profiteren van een prachtig laagstaand zonnetje, wat het geheel een heerlijk romantisch sfeertje gaf. Win-win dus!

Behalve dat we, althans naar mijn mening, een supertoffe serie foto’s hebben gemaakt, was de shoot ook nog eens hartstikke gezellig, en ik hoop dat Denise en Hans ervan genoten hebben, en dat ze deze eerste foto’s mooi zullen vinden natuurlijk!

Hoe vinden jullie ze geworden?

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je misschien ook zo’n toffe loveshoot voor jou en je partner boeken? Bekijk dan mijn Portfolio Portretfotografie, of check de Informatiepagina voor portretfotografie!

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu