Portretfotografie Katwijk – Loveshoot in het bos

Portretfotografie Panbos Katwijk - Foto van de loveshoot in het bosPortretfotografie Katwijk – Loveshoot in het bos

Het is alweer eventjes geleden, maar eind november mocht ik een loveshoot in het bos in Katwijk schieten voor dit mooie koppel, in ’t Panbos in Katwijk. Zij gaan eind juni trouwen, en ook de bruiloft mag ik voor hen fotograferen! Eén van de foto’s van deze loveshoot is door hen gebruikt voor de uitnodiging van de bruiloft, vandaar dat ik gewacht heb met het bloggen van deze shoot :-)

We reden gezamenlijk vanuit de studio in Hillegom, waar we de bruiloft besproken hadden, naar ’t Panbos in Katwijk, voor de fotoshoot, en wandelden gezellig verder kletsend het bos in. We konden nog net profiteren van de mooie herfstkleuren in het bos, gelukkig! Een paar weken later was het bos helemaal kaal, maar stiekem is dit bos het hele jaar door prachtig. We stopten hier en daar om foto’s te maken, en uiteraard gebruikte ik daarbij die populaire Beloved technieken om mooie pure emoties bij hen los te maken. Het plezier is daardoor volgens mij goed zichtbaar op de foto’s, en ik ben er dan ook helemaal happy mee! Natuurlijk hoop ik dat zij zelf ook blij zijn met de gemaakte foto’s, en ik heb nu al zin om eind juni weer zo’n toffe serie foto’s van hen te gaan schieten, tijdens de bruiloft zelf!

Hoe vinden jullie ze geworden?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Portretfotografie Katwijk of Loveshoot in het bos?

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je misschien ook zo’n toffe loveshoot in het bos voor jou en je partner boeken? Bekijk dan mijn Portfolio Loveshoots, of check de Informatiepagina voor loveshoots!

Quinta Theeuwes11 juni - 18:29

Super mooi Sanne, we zijn erg blij met de foto’s en de uitnodiging is dan ook prachtig geworden. Nog maar even en je mag ons in trouwoutfit vastleggen :-D

Mirjam Romijn12 juni - 17:13

De liefde spat er van af… heel mooi gedaan.

Mirjam12 juni - 19:14

Grappig om nu, terwijl het zo’n zomerse dag is geweest vandaag, een shoot te zien met allemaal kale bomen. Geen wonder als je beseft dat het november is op deze mooie plaatjes…
Een heel mooie shoot, vol met prachtige sfeervolle foto’s…
Trots!!
Liefs van mij,
XXX

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu