Portretfotografie Katwijk – Loveshoot in het Panbos

Portretfotografie Katwijk - Foto van de loveshoot bij het PanbosIn mei sprak ik met dit ontzettend leuke koppel af bij het Panbos in Katwijk, voor een romantische loveshoot. Zij wonen zelf in België en zouden twee maanden later, in juli, gaan trouwen, maar wilden heel graag nog van tevoren een loveshoot doen in alledaagse kleding, als een soort extraatje vooraf. Dat kan geregeld worden natuurlijk!

We spraken af op het parkeerterrein van het Panbos, en wandelden gezamenlijk het gebied in. Ik heb al aardig wat fotoshoots mogen schieten in het Panbos, en wist daardoor al van tevoren welke plekken ik wilde gaan opzoeken voor deze shoot. We wandelden gezellig kletsend onze route, en stopten steeds bij de mooiste plekjes om foto’s te maken. De sfeer zat er goed in, en tussen het maken van de foto’s door kletsten we gezellig over hoe zij elkaar ontmoet hadden, en natuurlijk ook over de bruiloft die eraan zat te komen. En dat heerlijk ontspannen sfeertje zie je volgens mij goed terug in de foto’s, daar ben ik blij om! Ik ben sowieso erg tevreden over deze foto’s, hoe vinden jullie ze geworden?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Loveshoot Katwijk?

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je misschien ook zo’n toffe loveshoot voor jou en je partner boeken? Bekijk dan mijn Portfolio Loveshoots, of check de Informatiepagina voor loveshoots!

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu