Preview: Portretfotografie Kagerplassen – Loveshoot op het water

Loveshoot Alexa en David-14Een paar weken geleden sprak ik met Alexa en David, die eind augustus gaan trouwen en wiens bruiloft ik ook mag fotograferen, af bij de Kagerplassen voor een gezellige loveshoot op het water. Weer eens iets anders! :-)

We vertrokken met een sloep de plassen op, en meerden hier en daar aan om toffe foto’s te maken. Ook op de boot zelf maakten we een aantal heerlijk onstpannen foto’s van dit gezellige koppel, en tussendoor kletsten we uiteraard over de bruiloft, die al snel dichterbij komt. Ik heb er zin in!

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je misschien ook zo’n toffe loveshoot voor jou en je partner boeken? Bekijk dan mijn Portfolio Portretfotografie, of check de Informatiepagina voor portretfotografie!

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu