Portretfotografie Heemstede – Loveshoot in het Groenendaalse Bos

Portetfotografie Heemstede - Loveshoot in het bos-12Gistermiddag mocht ik een wel heel bijzondere loveshoot schieten in het Groenendaalse Bos in Heemstede, namelijk voor mijn eigen tante en oom, Sonja en Hank. Iedere loveshoot is natuurlijk supergaaf en heel erg bijzonder, maar wanneer je je eigen familie op de Beloved manier mag fotograferen, is dat toch wel heel erg speciaal!

Sonja en Hank hadden het Groenendaalse bos gekozen als locatie voor hun loveshoot, en we wandelden gezellig kletsend het bos door, hier en daar stoppend om foto’s te maken. Hoewel het flink bewolkt was, was de temperatuur wel erg lekker, en het bos was gezellig druk met allerlei mensen die met hun honden aan het wandelen waren. Daar hebben we gelukkig prima omheen kunnen schieten, waardoor het lijkt alsof we het bos voor onszelf hadden :-)

Ik had weer een deken meegenomen, zowel om op te zitten als om te gebruiken als omslagdoek zodat Sonja en Hank er knus en lekker warm samen onder konden staan, en zoals gezegd hebben we de hele shoot op de Beloved manier geschoten, dus ik had een aantal leuke invites voorbereid om te gebruiken. Dat leverde een aantal ontzettend mooie en intieme momenten op, en dito foto’s. Supergaaf natuurlijk!

Ik vond het geweldig om deze shoot te hebben mogen doen, en ik hoop dat Sonja en Hank het net zo leuk vonden als ik, en dat ze deze eerste foto’s mooi zullen vinden!

Hoe vinden jullie ze geworden?

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je misschien ook zo’n toffe loveshoot voor jou en je partner boeken? Bekijk dan mijn Portfolio Loveshoots, of check de Informatiepagina voor loveshoots!

Laura van Eeuwijk8 maart - 08:42

Leuke foto’s geworden!

Riet Romijn8 maart - 10:14

wat een prachtige foto`s heb je gemaakt, en wat een mooi stel he.

Mirjam Romijn8 maart - 12:25

Prachtige shoot van mijn zus en zwager…

Mirjam8 maart - 13:29

Hey meisje,
Wat heb je ze mooi op de foto gezet! Vooral de foto’s met de deken om hen heen zijn heel erg mooi geworden…. Geweldig gedaan!
Wat ben ik trots!
Liefs van mij,
XX

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu