Portretfotografie Heemstede – Loveshoot in het bos

Portretfotografie Heemstede - Foto van de loveshoot in het Groenendaalse bosVanmiddag was ik wederom in het mooie Groenendaalse bos, dit keer voor een loveshoot voor Daniëlle en Jeffrey. Zij gaan in juni trouwen, en ik mag ook hun bruiloft fotograferen!

We hadden voorafgaand aan de fotoshoot afgesproken in de studio in Hillegom, om de bruiloft nog even te bespreken, en om Daniëlle en Jeffrey ook mijn nieuwe demoboeken te kunnen laten zien (ik geloof dat ze stiekem al een keuze voor hun eigen boek voor straks hebben gemaakt!), en we reden vervolgens samen naar Groenendaal. Daar aangekomen wandelden we het bos in, waar het door het ontzettend mooie weer van vandaag lekker druk was. Iedereen was er lekker op uit gegaan, op deze prachtige lente-achtige dag. Het ideale weertje voor een mooie loveshoot :-) Zelfs zonder jas en met korte mouwen poseren voor de foto’s was mogelijk, wat een enorm verschil met een week geleden! Genieten!

We maakten eerst foto’s bij het prachtige lange laantje pal aan de ingang van het bos, en wandelden toen verder. Hier en daar stopten we om foto’s te maken, en tussendoor hadden we de grootste lol. Daniëlle en Jeffrey zijn overduidelijk erg gelukkig met elkaar, en dat zie je volgens mij erg goed terug in de foto’s. Ik heb nu al zin in de bruiloft!

Het was een ontzettend gezellige loveshoot, en ik hoop dat Daniëlle en Jeffrey deze eerste foto’s mooi zullen vinden!

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je misschien ook zo’n toffe loveshoot voor jou en je partner boeken? Bekijk dan mijn Portfolio Loveshoots, of check de Informatiepagina voor loveshoots!

Daniëlle Veldhuis9 maart - 19:37

Super gaaaaf! We zijn er heel blij mee :)! Benieuwd naar de rest!

Mirjam10 maart - 08:03

Hey meisje,
Wat heb je dit ook weer mooi gedaan! De romantiek spat van de foto’s af, dat heb je prachtig gepakt. Ik lees ook al dat ze er heel erg blij mee zijn, maar dat kan ook niet anders…. Mooie foto’s van een heel mooi stel!
Ik blijf trots hoor…!
Liefs van mij,
XXX

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu