Portretfotografie Den Haag – Loveshoot in het park

Portretfotografie Den Haag - Foto van de loveshoot in het parkLoveshoot in het park

Begin februari sprak ik met Tamara en Marc, en hun hond Bipa, af bij Landgoed Clingendael in Den Haag, voor een romantische loveshoot in het park. Tamara en Marc gaan in april trouwen, en ook de bruiloft ga ik fotograferen. Maar omdat Bipa niet bij de bruiloft aanwezig kan zijn, en hij wel heel erg belangrijk voor hen is, boekten ze nog een losse loveshoot bij, zodat hij op die manier toch een beetje bij de feestelijkheden dit jaar betrokken kan worden.

We spraken af bij de ingang van het landgoed, en wandelden gezamenlijk het gebied in. Het had die nacht een beetje gesneeuwd, dus werden we getrakteerd op een prachtig wit park, zo tof! We wandelden gezellig kletsend het gebied door, hier en daar stoppend om foto’s te maken. Natuurlijk paste ik tussendoor weer die toffe Beloved technieken toe, en hadden we tijdens het maken van de foto’s de grootste lol. Bipa werkte ook geweldig mee, je kunt goed merken dat hij een enorm goede band heeft met zijn geliefde baasjes. Ik vind dat altijd zo ontzettend mooi om te zien! Natuurlijk maakten we niet alleen foto’s van hen drieën samen, maar ook van Tamara en Marc alleen, en uiteraard ook een paar van Bipa alleen.

Ik vond het super om deze loveshoot te hebben mogen fotograferen voor deze ontzettend lieve mensen en hun hond, en ik heb nu al zin in de bruiloft! Hoe vinden jullie de foto’s geworden?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Loveshoot Den Haag of Loveshoot in het park?

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je misschien ook zo’n toffe loveshoot in het park voor jou en je partner boeken? Bekijk dan mijn Portfolio Loveshoots, of check de Informatiepagina voor meer informatie en tarieven!

Mirjam Romijn5 maart - 16:11

Wat een mooie shoot. Bipa vult het stel heel mooi aan.. En wat leuk dat er een dun laagje sneeuw lag, wie had dat dit jaar….?

Mirjam5 maart - 17:12

Hey meisje,
Wat een mooie loveshoot is dit ook weer. En leuk dat hondje Bipa er bij was. Hij vult het stel mooi aan. Wat bijzonder dat jullie een laagje sneeuw hadden in het park, dat kunnen niet veel mensen zeggen dit jaar…
Trots hoor…
Liefs van mij,
XXX

Bruidsfotograaf Den Haag – T+M » Sanne van de Berg Fotografie27 mei - 12:01

[…] Marc, en ik mocht de bruidsfotografie verzorgen tijdens hun bruiloft! Eerder dit jaar heb ik al een mooie loveshoot voor dit lieve koppel en hun al even lieve hond Bipa mogen verzorgen, en eind april was dan […]

Els Kempe4 juni - 16:42

Complement hoor Sanne ze zijn echt mooi

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu