Portretfotografie Den Haag – Loveshoot bij Landgoed Clingendael

Portretfotografie Den Haag - Loveshoot bij Landgoed Clingendael-12Vorige week was ik in Den Haag, bij het mooie Landgoed Clingendael om precies te zijn, om een loveshoot te schieten voor Marije en Steven. Zij gaan in oktober trouwen, en ook de bruiloft mag ik voor hen fotograferen!

We spraken af bij de ingang van het landgoed, en wandelden gezellig kletsend het park in. Ze hadden hun fietsen meegenomen, en wilden graag daar ook wat foto’s mee maken. Dat kan natuurlijk! Zo maakten we eerst wat foto’s bij een leuke muur in een soort kleine boomgaard, en vervolgens met de fietsen op de oprijlaan.

Hierna wandelden we wat verder het park in, om foto’s te maken bij de mooie bordestrap naast de prachtig aangelegde tuinen van het landgoed. Uiteraard paste ik weer die toffe Beloved technieken toe, en Marije en Steven leken het prima naar hun zin te hebben tijdens het fotograferen. En natuurlijk hadden we tussendoor ook de grootste lol, en kletsten we ook heel wat af over de bruiloft :-)

Ik vond het hartstikke leuk om deze shoot te hebben mogen verzorgen voor dit gezellige koppel, en ik hoop dat Marije en Steven deze eerste foto’s mooi zullen vinden!

Hoe vinden jullie ze geworden?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Loveshoot Den Haag?

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je misschien ook zo’n toffe loveshoot voor jou en je partner boeken? Bekijk dan mijn Portfolio Loveshoots, of check de Informatiepagina voor loveshoots!

Mirjam Romijn29 juli - 15:57

Ze zijn, zoals we gewend zijn van jou, weer prachtig… Die twee gaan een heel mooi bruidspaar vormen…

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu