Portretfotografie De Zilk – Loveshoot in de duinen voor Mirjam en Ben

Beloved Loveshoot Mirjam en Ben-26Vorige week was ik in de duinen van De Zilk, samen met mijn moeder en haar vriend Ben. We waren daar voor een, in elk geval voor mij, erg bijzondere opdracht, namelijk om een loveshoot te schieten voor de eindopdracht van de Beloved cursus die ik de afgelopen periode heb gedaan. Spannend!

We wandelden gezellig kletsend het duingebied in, en zochten ondertussen naar mooie plekjes om foto’s te maken. Intussen had ik een stiekem spiekbriefje in mijn jaszak zitten met de verschillende invites ;-) We startten rustig, met wat luchtige, vrolijke invites waar ik foto’s van kreeg die datzelfde sfeertje hadden, lekker vrolijk! Langzaamaan werkten we naar de wat persoonlijkere en romantischere invites toe, en ondertussen zochten we steeds nieuwe plekjes. We kwamen zelfs wat herten en een kudde schapen tegen, en ook die moesten natuurlijk even op de foto!

Ik had een invullijst met vragen, Visual Voice genaamd, meegenomen naar de shoot, en die lijst heb ik hen laten invullen. Een paar van de uitspraken die daar gedaan zijn heb ik vervolgens weer in de foto’s verwerkt, geeft een gaaf effect! De mooiste foto uit de hele serie maakte ik tegen het einde van de shoot, toen ik Ben en mijn moeder bij een boom had laten zitten en Ben een invite had gegeven. Ik kijk er misschien een klein beetje anders naar dan ik normaal naar mijn werk kijk (ik fotografeer per slot van rekening niet iedere dag mensen die zoveel voor mij persoonlijk betekenen), maar ik vind hem zo ontzettend gaaf! De hele serie eigenlijk wel, hihi!

Sowieso vind ik de hele Beloved techniek ongelooflijk waardevol, en echt iets wat ik vanaf nu bij alle shoots die ik doe, en dan niet alleen loveshoots maar ook andere portretfotoshoots, in meer of mindere mate ga toepassen. De echte, pure emoties die je hiermee op beeld kunt ‘vangen’ zijn zo geweldig, en geven de hele shoot net dat beetje extra. De cursus die ik heb gevolgd is inmiddels ten einde (ik heb deze foto’s gisteren ingestuurd, ben zo benieuwd naar de feedback! Spannend!), maar ik ga zeker meer doen met Beloved, en jullie zullen er zeker meer van terug gaan zien op mijn blog!

En in de tussentijd: ik kon totaal niet kiezen uit de overvloed aan mooie foto’s die ik vorige week heb gemaakt, dus heb ik er lekker veel hieronder geplaatst ;-) Enjoy!

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je misschien ook zo’n toffe loveshoot voor jou en je partner boeken? Bekijk dan mijn Portfolio Portretfotografie, of check de Informatiepagina voor portretfotografie!

Mirjam Romijn8 maart - 09:21

Wij zijn op de foto gezet! Zo leuk! Lees zelf maar…..

Jola Mulder8 maart - 09:22

Wat bijzonder Sanne ! Prachtig vastgelegd , en wat waardevol , helemaal omdat het jou dierbaren zijn .

Atie Bemer8 maart - 09:33

wat ontzettend mooi Sanne om zulke foto’s te mogen maken van je moeder en haar lief….wat waardevol voor jullie allemaal…prachtig

Laura Ligtvoet8 maart - 09:34

wat een mooie foto’s Mirjam.

Sanne Van de Berg8 maart - 09:39

Dank je wel Jola! Ik vond het inderdaad heel erg bijzonder, en ik ga er lekker zelf ook wat afdrukken van bestellen denk ik, hihi :-)

Sanne Van de Berg8 maart - 09:40

Dank je wel Atie! Ik vond het een ontzettend gave en mooie fotoshoot, inderdaad juist omdat ze zoveel voor mij betekenen, was erg bijzonder!

Rita Coussee8 maart - 09:47

mooi werk Sanne je eigen moeder en haar vriend ” Beloved ” het straalt het uit !

Florence Bavinck8 maart - 09:49

Prachtig om te zien Sanne! En heerlijk dat je zo geniet van “Beloved”!!!

Lisette Langeveld8 maart - 10:01

Wauw wauw wauw wat supergaaf om jullie zo te zien en wat een onwijs mooie foto’s, raakt me helemaal!!! Xxx lies

JeeBee8 maart - 10:32

Ontroerend mooi! Je hebt de liefde ‘gevangen’ in deze beelden!

Sanne8 maart - 10:42

Hoi JeeBee,
Dank je wel voor je mooie reactie, heel erg leuk om te horen! :-)
Groetjes,
Sanne

Sanne Van de Berg8 maart - 11:15

Dank je wel Florence! Helemaal aan jou te danken, ben zo ontzettend blij dat ik die introductie bij jou heb gevolgd! Dank je wel voor alles :-)

Sanne Van de Berg8 maart - 11:19

Dank je wel Rita!

Sanne Van de Berg8 maart - 11:21

Dank je wel Lisette! Heel erg leuk om te horen :-)

Yolanda Dufour8 maart - 13:13

P r a c h t i g !!

Ryanne8 maart - 13:20

Leuk om een keer zo mijn oom en tantie te zien :) !! Mooie foto’s, Sanne!

Margrietha van Mastwijk8 maart - 14:38

Ziet er super leuk uit! Mooie foto’s

Tilly Ammerlaan8 maart - 15:34

Sanne wat een prachtige foto’s!! Ik ben er stil van.

Sanne Van de Berg9 maart - 07:51

Dank je wel Tilly! Ik vind ze zelf stiekem ook helemaal geweldig geworden, hihi :-)

Sanne9 maart - 09:18

Hoi Ryanne en Margrietha,
Bedankt voor jullie leuke reacties!
Groetjes,
Sanne

Jola Mulder9 maart - 09:47

Ja joh ! Wat een mooie herinnering !

Melanie9 maart - 13:15

Prachtig! Echt super gedaan.

Sanne9 maart - 13:21

Tnx Melanie! :-)

Patricia Janssen9 maart - 15:30

Wat een prachtige fotoshoot, Mirjam. De foto’s komen zo mooi en puur over. Heeft je dochter erg goed gedaan.
Complimenten!

Mirjam9 maart - 19:27

Hey meisje,
Wat was het heerlijk om mee te werken aan de fotoshoot. Door jouw aanwijzingen was het echt heel ontspannen om te doen. We werden totaal niet afgeleid door de camera, juist omdat we bezig waren met elkaar. En dat zie je dus heel mooi terug in de foto’s… Ik ben heeeeeeeeel erg blij met het resultaat. Heerlijk om zulke mooie foto’s van Ben en mij samen te hebben nu…
En weet je wat; ik ben zo trots… haha
Liefs van mij,
XXX

Sanne Van de Berg10 maart - 08:21

Dank jullie wel voor de complimenten over de foto’s, erg leuk om te horen! :-)

Sanne10 maart - 09:24

Hoi mam,
Dank je wel!
Ik vond het super om dit met jullie te hebben mogen doen, en ik ben heel blij dat jullie de foto’s zo mooi vinden :-)
Liefs,
Sanne

Diana Rietveld10 maart - 10:58

Echt prachtig en ontroerend! Ik verheug me nu helemaal op 4 mei :-)

Sanne Van de Berg10 maart - 12:21

Tnx Diana! Ik ook! :-)

Chris V Miltenburg15 maart - 17:22

Hoi Sanne, ik had dit dus gemist. Ben is enorm blij dat hij dit meegemaakt heeft. Hoe weet k dat?? Ze zijn momenteel bij ons en hebben het heeeeeele verhaal verteld. Heel mooi gedaan, maar……..je had ook twee uitmuntende modellen. toppie.

Sanne Van de Berg18 maart - 09:47

Dank je wel! Ik had inderdaad twee uitmuntende modellen :-) Was een onwijs gave shoot om te doen, vooral omdat het nu eens niet voor vreemden was!

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu