Preview: Portretfotografie Amsterdam – Loveshoot aan het water

Loveshoot Amsterdam, 20 augustus 2012-7Gisteren was ik in een lekker zonnig en warm Amsterdam voor een loveshoot voor Willemijn en Dennis, en hun prachtige dochtertje van een paar maanden oud. Willemijn en Dennis gaan over twee weken trouwen, en ook hun bruiloft zal ik gaan fotograferen, superleuk! Zo’n loveshoot is natuurlijk een uitgelezen kans om op een ontspannen manier vast kennis te maken met mijn werkwijze, en om leuke, ongedwongen, maar ook romantische foto’s te maken natuurlijk!

We hadden ’s morgens vroeg afgesproken, omdat de zon dan nog lekker laag zou staan, en het nog niet zo ontzettend warm zou zijn. Als locatie hadden ze voor de waterkant bij het IJ in Zeeburg gekozen, met de binnenstad van Amsterdam op de achtergrond, een supergave locatie, niet in de laatste plaats dankzij de brug waar we ook een aantal van de foto’s gemaakt hebben!

We zijn lekker ontspannen aan het fotograferen geslagen, en hebben eerst een aantal foto’s van het hele gezin samen gemaakt, voordat we verder gingen met foto’s van het aanstaande bruidspaar samen. Nadat we genoeg foto’s gemaakt hadden langs de waterkant, verhuisden we naar de eerder genoemde mooie, moderne brug om ook daar nog wat foto’s te maken, zowel met de architectuur van de brug op de achtergrond, als om een gave overzichtsfoto te maken met een groot gedeelte van Zeeburg op de achtergrond. Ik ben voor die overzichtsfoto stiekem bovenop een wat hoger gedeelte van de brug geklommen, en stond daar met knikkende knietjes van de hoogtevrees te fotograferen, iets wat natuurlijk heerlijk op de lachspieren werkt, en daardoor voor leuke, ontspannen foto’s zorgde! En ik kan weer trots op mezelf zijn, ik heb de hoogtevrees weer moedig doorstaan, haha!

Het was een hartstikke leuke fotoshoot, en ik ben zelf erg tevreden over het resultaat! Ik heb enorme zin in de bruiloft volgende week, en ik hoop dat Willemijn en Dennis deze eerste foto’s van de loveshoot mooi zullen vinden!

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk? Bekijk dan mijn Portfolio Portretfotografie, of check de Informatiepagina voor portretfotografie!

Mirjam Romijn22 augustus - 19:11

Heerlijke zomerse shoot, zon, water en heerlijk warm, dat kun je gewoon voelen… Heel mooie locatie ook. Je hebt er wederom wat moois van gemaakt. Het geluk van dit jonge gezinnetje straalt er van af… Prachtig!

Lynda Hovens22 augustus - 19:17

@[100000758199799:2048:Mirjam Romijn], zit Sanne ook op FB?

Mirjam22 augustus - 21:13

Hey meisje,
Ook dit is weer een heerlijke shoot geworden zeg. Heel mooie locatie waar (gelukkig) even geen andere mensen liepen. Prachtig vind ik ook de kleuren die het tot een fantastische zomerse shoot maken… Super mooi!
Je weet het wel hè, “T”
Liefs van mij,
XXX

Sanne Van de Berg22 augustus - 22:14

Jep, ik zit ook op Facebook :-)
Dank je wel voor je reactie mam! Was inderdaad een hele mooie locatie, weer eens wat anders dan de binnenstad, die uiteraard ook prachtig is :-)

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu