Preview: Portretfotografie Amsterdam – Loveshoot in het Vondelpark

Loveshoot Vondelpark Amsterdam - Noor en Arricson-67

Noor mailde mij een paar weken geleden, dat zij en haar vriend Arricson begin december twee dagen naar Amsterdam zouden gaan, om Arricson’s verjaardag op 3 december, en de verjaardag van hun relatie op 4 december te vieren. En dat ze tijdens hun verblijf in Amsterdam haar liefste wilde verrassen met een romantische loveshoot. Dat kan geregeld worden natuurlijk! 

Zo gezegd, zo gedaan, en gistermiddag spraken we af in het Vondelpark, voor de loveshoot. We hadden heerlijk weer, en met zoveel feestelijkheden hadden we genoeg om over te kletsen. De sfeer zat er dus al snel goed in :-) Het Vondelpark zelf lag er prachtig bij, met overal prachtige herfstkleuren, dus we konden genoeg toffe plekjes vinden om te fotograferen. En uiteraard heb ik die geweldige Beloved-technieken weer toegepast (daarover gesproken: er zitten gave dingen aan te komen! Hou het blog in de gaten voor meer nieuws). Ook die droegen bij aan het heerlijke relaxte sfeertje, en ik kon een flink aantal prachtige emoties vastleggen bij deze twee lieve én verliefde mensen. Wat is mijn werk toch mooi!

Ik hoop dat Noor en Arricson een heerlijk verblijf in Amsterdam gehad hebben, en dat ze deze eerste foto’s van de loveshoot net zo tof zullen vinden als ik ze vind. Hoe vinden jullie ze?

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je misschien ook zo’n toffe loveshoot voor jou en je partner boeken? Bekijk dan mijn Portfolio Portretfotografie, of check de Informatiepagina voor portretfotografie!

Mirjam Romijn5 december - 06:32

Wat een mooie lieve plaatjes, heel goed ‘gevangen’…

Mirjam5 december - 07:34

Hey meisje,
Wat zijn ze weer mooi geworden, deze foto’s van een heerlijke romantische shoot. De liefde straalt er van af. Lekker ontspannen en heel gezellig allemaal…
Ik ben trots, maar dat weet je wel…hihi..
Liefs van mij,
XXX

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu