Preview: Portretfotografie Amsterdam – Loveshoot op het Museumplein

Loveshoot Amsterdam Museumplein-3Eind september trouwen Feng en Sway, en ik mag hun bruiloft gaan fotograferen. Om alvast een beetje aan mij en mijn camera te kunnen wennen, spraken we gisteren af in Amsterdam voor een romantische loveshoot.

Feng mailde mij vorige week, of het een leuk idee zou zijn om de loveshoot op zondagochtend, net na zonsopgang, te doen op het Museumplein. Supergaaf natuurlijk, dus ik was meteen enthousiast! Gisterochtend reed ik daarom ook lekker vroeg weg uit Leiden, want we hadden om acht uur afgesproken. De zon kwam op dat moment net boven de gebouwen in Amsterdam uit, en het Museumplein was vrijwel verlaten. Zo tof!

We zijn lekker ontspannen begonnen met fotograferen bij de bomenrij in het midden van het plein, en door de combinatie van laag zonnetje, rust, en groen, lijkt het op sommige foto’s net alsof we heel ergens anders waren en niet in het hartje van onze hoofdstad, maar we waren er toch echt! :-)

Feng en Sway waren op de fiets gekomen, en omdat die fiets ook nog eens enorm cool was, hebben we er dankbaar gebruik van gemaakt voor het maken van een paar gave platen van hen samen op de fiets, met het Rijksmuseum op de achtergrond en op het grindpad naast het museum. Ook bij het water voor het museum hebben we mooie foto’s kunnen maken, en ik ben zelf eigenlijk met de hele serie superblij! Ik hoop uiteraard dat Feng en Sway dat ook zullen zijn!

Na de fotoshoot hebben we nog even gezellig onder het genot van een kop koffie, thee en sap op een terrasje de bruiloft besproken, die nu snel dichterbij komt. Ik heb er enorme zin in!

Jennefer Hessels10 september - 18:00

Prachtig!!

Marije Hooijer10 september - 18:16

Wat een knap stel! Erg mooi gedaan Sanne!

Gabby van Balsfoort-Louwhoff10 september - 18:39

Wat cool. Wanneer je hun namen uitspreekt klinkt het als Feng Sui. (Hebben ze vast nooit eerder gehoord ;-)) Prachtige foto’s!!

Gabby van Balsfoort-Louwhoff10 september - 18:42

Feng Shui, that is ;-)

Sanne Van de Berg10 september - 19:22

Dank je wel! En inderdaad, ik vermoed dat ze dat al eens eerder zullen hebben gehoord ;-)

Sanne Van de Berg10 september - 19:23

Dank je wel Marije! Het zijn inderdaad erg mooie mensen, altijd fijn :-)

Sanne Van de Berg10 september - 19:23

Dank je wel Jennefer! :-)

Win Winnz10 september - 20:42

ZOOOOOOOOOOOOOO LEUK!!!!!!!!!!!!! Stunning!!!

Kayan Li10 september - 20:51

Super mooie foto’s, echt sfeervol! Kreeg bij sommige zelfs goosebumps. They are lovely and I’m happy to see them happy, captured on these beautiful pictures! :’)

Lara10 september - 22:11

Wauww de foto’s zijn echt onwijs mooi en dan te bedenken dat dit de pre fotoshoot is! Geweldig, ik kan niet wachten tot de trouwdag! Inderdaad FengSway!

Kayan Li10 september - 22:53

Love the pictures!!! Nog twee weken jongens… wat spannend! Ik heb er echt heeeel veeeel zin in :D

Sanne Van de Berg11 september - 06:24

Dank je wel! :-)

Sanne Van de Berg11 september - 06:24

Dank je wel voor de mooie complimenten over de foto’s! Erg leuk om te horen :-)

Sanne11 september - 08:24

Dank jullie wel voor de complimenten!
Groetjes,
Sanne

Ying-Xia Chiu11 september - 11:36

Super super mooi zijn mijn vrienden toch ;) Veel foto’s laten zien hoe sway en feng ook in het echt met elkaar zijn, erg happy en superlief.. Ga het zoo niet droog houden op de wedding ;'( Good job Sanne! Tot op de bruiloft! x

Sanne Van de Berg11 september - 13:33

Dank je wel! En inderdaad, je hebt supermooie vrienden :-) Wordt een geweldige dag, over twee weken, ik heb er zin in! Tot dan!

samantha11 september - 18:42

Omg..wat mooie leuke romantische foto s kan je maken. super super gaaf!! Ben zoooo trotz op ze..en natuurlijk ook de complimenten voor de fotograaf!!

Sanne11 september - 21:04

Dank je wel voor de complimenten Samantha! Leuk om te horen :-)
Groetjes,
Sanne

Mirjam Romijn16 september - 10:55

Zo heerlijk, deze locatie. Prachtige beelden weer. Zeker weten is die laatste op de fiets mijn favoriet. En wat een mooi stel vormen zij. Ik kijk uit naar de foto’s van de bruiloft. Lijkt me super worden…

Mirjam16 september - 12:57

Hoi meisje,
Dit is ook al weer zo’n mooie loveshoot geworden. De liefde en romantiek stralen er van af… Het is dan ook wel een heel mooi stel samen. De laatste foto op de fiets vind ik echt geweldig. Die stralende lach van de aanstaande bruid. Zo heerlijk ontspannen ook allemaal. Fijn toch dat jij ervoor kan zorgen dat mensen zich kunnen ontspannen en zo heerlijk naturel op de foto komen…
Nou, eigenlijk hoef ik het niet meer te zeggen, maar ik doe het lekker toch.
TROTS ben ik…
Liefs van mij,
XXX

Bruidsfotografie Rotterdam - Sway en Feng30 september - 19:44

[…] van Sway en Feng fotograferen, het geweldige stel waarmee ik een paar weken geleden die gave loveshoot heb gedaan op het Museumplein in Amsterdam. Ik begon dinsdag ‘s morgens vroeg bij het […]

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu