Portretfotografie Amsterdam – Loveshoot in het Vondelpark

Portretfotografie Amsterdam - Foto van de loveshoot in het VondelparkIn mei sprak ik met Fenna en Joris, die in juni zijn getrouwd en wiens bruiloft bij Kasteel Keukenhof in Lisse ik ook heb mogen fotograferen (klik!), af voor een romantische loveshoot in Amsterdam, bij het Vondelpark. 

We ontmoetten elkaar bij de ingang van het Vondelpark, en wandelden gezamenlijk het park zelf in. Hier en daar stopten we om foto’s te maken, en natuurlijk gebruikte ik ook hierbij weer die toffe Beloved technieken :-) We kletsten tussendoor gezellig over de bruiloft, die ruim een maand later zou plaatsvinden, en waarvoor ze op dat moment nog lekker bezig waren met de laatste puntjes op de i. Het was heerlijk weer, en we konden profiteren van een prachtig laagstaand voorjaarszonnetje. Helemaal geweldig!

Nadat we een rondje door het park gewandeld hadden, liepen we ook nog even de naastgelegen wijk in, om ook daar nog wat foto’s te kunnen maken. Die wijk is al net zo mooi als het Vondelpark zelf, dus we vonden al snel een leuk trappetje en een mooie gevel om als achtergrond te gebruiken. Dit gaf een leuke tegenhanger voor al het groen wat we in het park zelf als achtergrond hadden gehad, en zorgde daardoor voor wat toffe variatie in de shoot.

Hoe vinden jullie de foto’s geworden?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Loveshoot Amsterdam?

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je misschien ook zo’n toffe loveshoot voor jou en je partner boeken? Bekijk dan mijn Portfolio Loveshoots, of check de Informatiepagina voor loveshoots!

Mirjam Romijn17 september - 18:58

Heel mooie romantische shoot… super sfeertje…

Mirjam17 september - 20:59

Hey meisje,
Wat is het Vondelpark dan toch mooi zeg… je zou niet zeggen dat je midden in Amsterdam bent dan… Je hebt een heerlijke romantische serie foto’s van dit stel gemaakt… Super gedaan.
Ik ben trots!
Liefs van mij,
xxx

Sanne23 september - 21:41

Mooi he, dat Vondelpark! Ik kom er graag, meestal is het er wel behoorlijk druk, maar er zijn altijd wel toffe plekjes te vinden waar niet zoveel mensen zijn :-)

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu