Portretfotografie Amsterdam – Loveshoot in de binnenstad

Portretfotografie Amsterdam - Foto van de loveshoot in de binnenstadAfgelopen zondag, op een heerlijk zonnige Eerste Paasdag, sprak ik met Nel en Daan af in de binnenstad van Amsterdam, voor een romantische loveshoot. Nel en Daan gaan in juni trouwen, en je raadt het al: ook de bruidsreportage mag ik gaan verzorgen voor dit leuke koppel :-)

We spraken zondag af in de buurt waar Nel en Daan elkaar ontmoet hebben, en wandelden eerst naar het hofje waar Daan een tijd gewoond heeft, en waar ze elkaar voor het eerst tegenkwamen. Supertof om daar nu weer foto’s te kunnen maken voor de loveshoot natuurlijk! Ook de directe omgeving van het hofje is hartstikke gaaf, dus we konden alle kanten uit om een mooie serie foto’s te schieten.

Tussendoor kletsten we gezellig over hun studieperiode en de tijd waarin ze elkaar leerden kennen, en natuurlijk ook over de bruiloft, die al snel dichterbij komt! Het was hartstikke gezellig, en dat vond een langslopende buurtkat denk ik ook, want die wandelde recht op Nel en Daan af om zijn portie aandacht bij hen te komen opeisen. Leuk dier!

Ik vond het hartstikke leuk om deze loveshoot te hebben mogen schieten, en ik hoop dat Nel en Daan deze eerste foto’s mooi zullen vinden! Tot op de bruiloft, ik heb er zin in!

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Loveshoot Amsterdam?

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je misschien ook zo’n toffe loveshoot voor jou en je partner boeken? Bekijk dan mijn Portfolio Loveshoots, of check de Informatiepagina voor loveshoots!

Mirjam Romijn24 april - 16:10

Mooie shoot, midden in de stad… Je zult toch maar in een hofje hebben mogen wonen… de bofferd…!

Mirjam24 april - 18:11

Hey meisje,
Wat een mooie shoot, zo midden in de stad. En dan helemaal de rust en stilte te mogen ervaren in zo’n hofje… Je zult er maar hebben mogen wonen… Dat moet heerlijk geweest zijn toen…
Mooi ook de zwartwit foto’s ertussen, die blijf ik ook altijd weer mooi vinden.
Ik ben en blijf trots!
Liefs van mij,
XXX

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu