Portretfotografie Amsterdam – Loveshoot bij het Westerpark

Portretfotografie Amsterdam - Foto van de loveshoot bij het Westerpark en rond de WestergasfabriekGistermiddag sprak ik met ZJ en Lucas, die aanstaande maandag gaan trouwen (en ik mag de bruiloft ook fotograferen!) af voor een loveshoot, bij het Westerpark en de Westergasfabriek in Amsterdam.

Onderweg naar de parkeergarage had ik enkele mooie bomen vol bloesem gezien, dus daar startten we met fotograferen. Het was prachtig lenteweer, en omdat we wat later op de dag hadden afgesproken, hadden we prachtig licht. Ideale omstandigheden dus!

Vervolgens wandelden we richting het park zelf, om ook daar wat foto’s te maken. Omdat het zulk lekker weer was, was het flink druk in het park, maar gelukkig konden we daar prima omheen schieten ;-) Onderweg naar het park waren we langs de Westergasfabriek gelopen, en op de terugweg besloten we ook daar nog wat foto’s te maken, om zo een heerlijk gevarieerde serie foto’s te krijgen. We vonden wat riet aan de achterkant van de fabriek, en daar konden we een aantal supermooie en romantische foto’s schieten, en kon ik zelfs een paar van die mooie zonneflares vangen in de foto’s. Ondertussen kletsten we over de bruiloft en allerlei andere dingen, en dat zorgde voor een fijn en relaxt sfeertje. Geweldig!

Ik heb enorm genoten van het schieten van deze loveshoot, en ik heb zo’n zin in de bruiloft, aanstaande maandag! Tot dan, ZJ en Lucas!

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je misschien ook zo’n toffe loveshoot voor jou en je partner boeken? Bekijk dan mijn Portfolio Loveshoots, of check de Informatiepagina voor loveshoots!

Mirjam Romijn14 maart - 15:50

Prachtige shoot Sanne, dat belooft wat voor maandag……

Mirjam14 maart - 16:52

Wat is dit weer mooi meisje, goed gedaan. Dat is het fijne van dit seizoen, zo wat later op de middag heb je echt fantastisch licht. En dat zie je hier goed terug. En natuurlijk hebben we allemaal heel veel geluk met het zeer vroege voorjaar, verleden jaar lag er nog sneeuw…geloof ik…
Voor dit stel heb je heel erg mooie foto’s gemaakt en dat belooft heel wat voor de bruiloft a.s. maandag…
Ik ben zo trots!
Liefs van mij,
XXX

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu