Portretfotografie Amstelveen – Loveshoot in het Amsterdamse Bos

Portretfotografie Amstelveen - Foto van de loveshoot in het Amsterdamse BosAfgelopen zaterdag sprak ik met Marieke en Leon af bij het Amsterdamse Bos in Amstelveen, voor een romantische loveshoot. Marieke en Leon gaan in mei trouwen, en ook de bruiloft mag ik gaan fotograferen!

We wandelden gezellig kletsend het bos in, op zoek naar een bloesemboom. Marieke had aangegeven graag wat foto’s te willen maken met bloesems op de achtergrond, dus dat werd onze missie tijdens de loveshoot :-) Gelukkig hoefden we niet lang te zoeken, we vonden al vrij snel een prachtige boom vol roze bloesem!

Jammergenoeg was dit dan ook meteen de enige boom die nog volop in bloei was, maar dat mocht de pret niet drukken, we vonden genoeg andere mooie plekken om foto’s te maken, waaronder in een veldje heerlijk vrolijk knalgeel gekleurde bloemetjes, en de rest van het bos mag er natuurlijk ook zijn, dus we konden een fijne serie foto’s schieten. Tussendoor kletsten we gezellig over de bruiloft en de voorbereidingen, waar Marieke en Leon nu lekker druk mee bezig zijn. Ik heb nu al zin in de bruiloft!

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Loveshoot Amstelveen?

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je misschien ook zo’n toffe loveshoot voor jou en je partner boeken? Bekijk dan mijn Portfolio Loveshoots, of check de Informatiepagina voor loveshoots!

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu