Portretfotografie Amstelveen – Loveshoot in het Amsterdamse Bos

Portretfotografie Amstelveen - Foto van de loveshoot bij het Amsterdamse BosBegin september sprak ik met Danielle en haar man Jimi af bij het Kersenbloesempark in het Amsterdamse Bos, voor een romantische loveshoot. Zij zijn vorig jaar getrouwd, en hebben zich voorgenomen om ieder jaar hun trouwkleding weer aan te trekken, en dan een loveshoot te boeken bij een fotograaf. Wat een leuk idee!

We spraken af op het parkeerterrein vlakbij het park, en wandelden gezamenlijk het bos in. Er zijn rond het Kersenbloesempark heel wat leuke plekken te vinden om als achtergrond te gebruiken voor foto’s, en daar maakten we dan ook dankbaar gebruik van :-) We startten met fotograferen bij de houten loopbrug die naar het park toe leidt, en wandelden daarvandaan verder richting de kersenbomen zelf. Ook daar maakten we een aantal foto’s, voordat we weer verder wandelden richting het naastgelegen stuk bos. Ondertussen kletsten we gezellig over van alles en nog wat (en uiteraard ook over de bruiloft, een jaar eerder), en zat de sfeer er goed in.

Ik vond het erg leuk om deze fotoshoot voor Danielle en Jimi te hebben mogen verzorgen, en ik hoop dat zij de foto’s mooi vinden!

Hoe vinden jullie ze?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Loveshoot Amstelveen?

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je misschien ook zo’n toffe loveshoot voor jou en je partner boeken? Bekijk dan mijn Portfolio Loveshoots, of check de Informatiepagina voor loveshoots!

Mirjam Romijn12 november - 13:28

Wat een ontzettend leuk idee om dit elk jaar opnieuw te doen…

Mirjam12 november - 14:29

Hey meisje,
Wat een ontzettend leuk idee van dit koppel om elk jaar opnieuw de bruidskleding aan te trekken en een love-shoot bij een fotograaf te boeken… Dan volgt er misschien ook een keer een shoot met een klein nakomelingetje…
Trots, maar dat wist je al…haha…
Liefs van mij,
XXX

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu