Portretfotografie Amstelveen – Loveshoot in het Amsterdamse bos

Portretfotografie Amstelveen - Foto van de loveshoot in het Amsterdamse BosIn juni sprak ik met dit leuke koppel af bij het Amsterdamse bos in Amstelveen, voor een romantische loveshoot. In mei had ik met een ander koppel het gebied rond het Kersenbloesempark ‘ontdekt’, en omdat het daar zo ontzettend mooi is, spraken we ook nu voor deze loveshoot daar af. De bloesems waren inmiddels allang verdwenen natuurlijk, maar het park zelf en de omliggende bossen zijn zo mooi dat je er volgens mij het hele jaar door prachtige foto’s kunt maken!

We wandelden gezellig kletsend een rondje door het gebied, hier en daar stoppend om foto’s te maken. Omdat we wat later op de avond hadden afgesproken, konden we profiteren van een prachtig avondzonnetje, met bijbehorende lensflares ;-) Ik hou ervan!

De sfeer zat er goed in tijdens de loveshoot, en we konden al snel een supergave serie foto’s schieten waar ik zelf erg happy mee ben. Hoe vinden jullie ze geworden?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Loveshoot Amstelveen?

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je misschien ook zo’n toffe loveshoot voor jou en je partner boeken? Bekijk dan mijn Portfolio Loveshoots, of check de Informatiepagina voor loveshoots!

Mirjam Romijn12 september - 14:14

Wat een mooie shoot op een super mooie locatie… En wat een heerlijk licht…

Mirjam12 september - 16:15

Hey meisje,
Je hebt het weer gedaan, een super mooie sfeervolle reportage gemaakt, alsof er helemaal geen fotograaf om deze mensen heen liep…
Ik ben en blijf trots hoor…
Liefs van mij,
xx

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu