Preview: Portretfotografie Amstelveen – Loveshoot in het Amsterdamse Bos voor Diana en Peter

Loveshoot Amstelveen - Amsterdamse Bos - Diana en Peter-12Gisteren was ik in het zonovergoten en prachtige Amsterdamse Bos in Amstelveen, met de winnaars van de Valentijnactie, Diana en Peter. We hadden daar afgesproken voor de loveshoot die ze gewonnen hadden, en wat hadden we een superweertje!

We wandelden gezellig kletsend het park in, en zochten ondertussen naar toffe plekjes om foto’s te maken. En die hebben we gevonden! We vonden geweldige veldjes met gezellige gele bloempjes, een prachtige boom vol roze bloesem, en heel veel andere gave plekken om als achtergrond voor de foto’s van deze twee ontzettend lieve en gezellige mensen te gebruiken. Uiteraard paste ik tussendoor weer flink wat Beloved-technieken toe, en het resultaat mag er, al zeg ik het zelf, best wel zijn :-) Vooral de foto hierboven, bij de boom met de roze bloesem, vind ik geweldig geworden.

Tussen het maken van de foto’s door hadden we het over van alles en nog wat, en heerste er een heerlijk gezellig en ontspannen sfeertje. Gecombineerd met dat superweertje waar ik het eerder al over had, zorgde dat voor de ideale omstandigheden voor een ontzettend toffe loveshoot, en ik hoop dan ook dat Diana en Peter het net zo leuk vonden als ik, en dat ze deze eerste foto’s mooi zullen vinden!

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je misschien ook zo’n toffe loveshoot voor jou en je partner boeken? Bekijk dan mijn Portfolio Portretfotografie, of check de Informatiepagina voor portretfotografie!

Diana Rietveld5 mei - 10:39

In één woord super!

Marianne Tollenaar5 mei - 11:42

Nice!!

Sanne Van de Berg5 mei - 18:34

Yay! :-)

Ellen Mes6 mei - 13:58

Ze zijn prachtig geworden!

Wouter Rietveld30 november - 01:29

Hele mooie foto’s

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu