Portretfotografie Alphen a/d Rijn – Loveshoot bij de Zegerplas

Portretfotografie Alphen aan den Rijn - Foto van de loveshoot bij de ZegerplasBegin juli sprak ik met Rianne en John, die begin augustus zouden gaan trouwen en wiens bruiloft ik ook heb mogen fotograferen (blog volgt nog!), af bij de Zegerplas in Alphen aan den Rijn, voor een romantische loveshoot.

We ontmoetten elkaar op het parkeerterrein, en wandelden gezellig kletsend richting de Zegerplas. Omdat het heerlijk weer was, was het er gezellig druk met andere mensen en honden, maar we konden gelukkig nog genoeg rustige plekken vinden om mooie foto’s te maken van dit erg gezellige koppel. We kletsten tussen het maken van de foto’s door gezellig over de laatste voorbereidingen voor de bruiloft, waar Rianne en John op dat moment druk mee bezig waren, en natuurlijk ook gewoon over allerlei alledaagse dingetjes. We hadden tussendoor de grootste lol, en konden een heerlijk ontspannen serie foto’s schieten.

We eindigden onze wandeling bij een prachtige treurwilg waar de zon op dat moment nog net doorheen scheen en die Rianne en John op de heenweg naar de shoot toe waren tegengekomen. Het groen en de prachtige gouden tinten van de zon zorgden voor een supermooie achtergrond voor de laatste foto’s van de shoot, vinden jullie ook niet?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Loveshoot Alphen a/d Rijn?

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je misschien ook zo’n toffe loveshoot voor jou en je partner boeken? Bekijk dan mijn Portfolio Loveshoots, of check de Informatiepagina voor loveshoots!

Mirjam Romijn17 september - 06:23

Prachtige shoot op een prachtige locatie… de steiger komt me bekend voor? Heel mooi met dat zonnetje dat door het gebladerte heen schijnt… super gedaan.

Mirjam17 september - 08:25

Hey meisje,
Wat een heerlijke romantische shoot weer, en de locatie is helemaal goed. Wat een mooi groen en dan dat water erbij… gaaf die foto’s op de steiger…
De laatste foto’s zijn helemaal geweldig, met dat zonlicht dat zo door het groen heen piept… heel mooi allemaal…
Ik ben en blijf trots,
Liefs van mij,
XXX

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu