Portfolio Loveshoots

2017 wordt het laatste jaar dat ik bruiloften en loveshoots fotografeer, en ik neem dan ook geen nieuwe opdrachten meer aan voor dit jaar. Ik ga mij volledig richten op de dierenfotografie (via Pet Portrait Dierenfotografie). Ik wil alle bruidsparen, koppels en families waarvoor ik de afgelopen jaren een reportage heb mogen verzorgen bedanken voor hun vertrouwen in mij, ik vond het fantastisch :-)

 

Direct mailen kan nog, mocht je vragen hebben: info@sannevdberg-fotografie.nl

 

 

Foto’s uit mijn portfolio voor loveshoots. Druk op play om de slideshow te starten, of navigeer door de foto’s door middel van de scrollbalk onder de slideshow.

Is je interesse gewekt? Yay! Meer informatie over lovefotoshoots, en de tarieven hiervoor, vind je hier. Ik voeg regelmatig nieuw werk toe aan dit portfolio, kom dus vooral nog eens terug!

 

Wil je meteen boeken? Helemaal tof! Neem dan contact met mij op voor het maken van een afspraak via de ‘Contact’-knop in het navigatiemenu!

 

LAATSTE BLOGPOSTS OVER LOVESHOOTS

Ben je nieuwsgierig geworden naar meer foto’s van de fotoshoots die je hierboven in de slideshow zag? Hieronder staat een overzichtje van de laatste blogposts over loveshoots, met mijn meest recente werk:

Menu