Oefensessie tijdens het Blauwe Uurtje

Oefenen tijdens het blauwe uurtje - Sanne van de Berg Fotografie - Bruidsfotografie Leiden

Oefenen tijdens het blauwe uurtje

Enkele weken geleden vroeg collega-fotografe Liesbeth mij of ik zin had om begin maart een keertje samen met haar en collega-fotograaf Gerhard, die haar uitgenodigd had, de Delftse binnenstad in te gaan tijdens het zogenoemde blauwe uurtje, om eens lekker aan het oefenen te gaan. Daar had ik natuurlijk wel zin in!

Het bruidsseizoen gaat deze week weer van start voor mij, en omdat je nooit helemaal uitgeleerd bent, is het altijd heel erg fijn om met collega’s wiens werk je inspireert op pad te gaan om bepaalde technieken te oefenen. Voor afgelopen zaterdag waren dat het werken met silhouetten en reflecties, en het werken met bestaand licht en flitslicht. Beiden kunnen heel goed toegepast worden tijdens bijvoorbeeld bruidsfotografie, en ik kan dan ook niet wachten om er verder mee aan de slag te gaan.

Gerhard heeft een hele bijzondere en inspirerende blik op de wereld, en als je samen met hem op pad bent kun je niet anders dan geraakt worden door zijn passie. Ik heb zaterdag een hoop van hem en van het oefenen met Liesbeth en hem samen geleerd, en natuurlijk ga ik dat de komende tijd lekker toepassen tijdens opdrachten! Tussendoor hebben we natuurlijk ook de grootste lol gehad, en hebben we heerlijk gekletst over ons werk en dingen die ons bezighouden.

Gerhard en Liesbeth, dank jullie wel! En natuurlijk ook bedankt aan de ontzettend lieve mensen op de bovenste foto van dit blogje, omdat we hen mochten fotograferen terwijl ze eigenlijk onderweg waren naar hun etentje ;-)

Laura10 maart - 19:48

Wauww die laatste foto!! Zooo mooi!

Sanne11 maart - 10:35

Tnx Laura! :-)

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu